Fornøyd bruktbil-kunde

– Kjempefin service!

– Det er klart de er både flinke selgere og dyktige til å ta vare på kundene sine når de klarer å lokke en dame helt fra Finnmark ned til Kongsvinger for å kjøpe en bruktbil. Det er kjempefin service her hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

Det sier Sissel Gaup fra Karasjok, som brukte noen dager av ferien for å hente sin nyinnkjøpte, strøkne 2017-modell Peugeot 3008 i festningsbyen. Bilen ble kjøpt både uprøvd og usett, men finnmarksdamen var strålende fornøyd både med bilen og mottakelsen.

– Nå har jeg jammen gjort en god handel!

 

Populær bil

Sissel Gaup har vært på utkikk etter en Peugeot 3008 siden november i fjor, men utvalget er lite, og det som finnes av kurante og strøkne bruktbiler forsvinner fort. Særlig dieselmodellene.

– Jeg så en som var annonsert for litt over 300.000 kroner i Hammerfest for en stund siden, men den ble solgt før jeg rakk å reagere, forteller Gaup.

Det var datteren Lone Marie som ordnet ny bil for sin mor.

– Jeg var på besøk hos henne på Tennevoll i Lavangen kommune for en ukes tid siden. Hun spurte meg om jeg hadde skaffet meg bil, og siden jeg ikke hadde det, gikk hun på nettet og fant denne bilen på Finn. Heldigvis var ikke bilen solgt, så da var det bare å bestille flybillett så fort som mulig fra Evenes. Kongsvinger Bilsenter hentet meg på Gardermoen, og det var det. Nå har jeg ny bil.

Fornøyd bruktbil-kunde
Stig Strømstad sammen med fornøyd kunde fra Karasjok.

 

Pendlerbil

Den nye bilen til Sissel Gaup er et grått og flott eksemplar av kjøretøyet som ble kåret til Årets bil i Europa i 2017. Finnmarkingen har ikke sans for utagerende farger. Det måtte være svart, hvitt eller grått. Dieselmotor, selvsagt. Godt utstyrt og med bare 32.000 kilometer bak seg.

– Nå skal Peugeoten bli tilleggsbil til den gamle Landcruiseren, som vi fremdeles er veldig fornøyd med.

Den gamle Toyotaen har gått i skytteltrafikk i mange år mellom Karasjok og Levajok i Tana kommune der Sissel Gaup jobber som lærer. Det er åtte mil hver vei.

– Toyotaen er 20 år gammel og har rundet en million kilometer. Den skal nok ikke byttes ut, men det var på tide å finne en ny, sier Sissel Gaup, som likte 3008 med en gang hun fikk se bilen.

– Jeg ville ha en liten, men romslig SUV, og jeg synes dette er en kjempefin og nett bil. De andre som var aktuelle var for klumpete og kantete for meg. Peugeoten, derimot, synes jeg har lekre linjer og et stilig design.

 

Klikk her for å se våre bruktbiler!

 

Jomfrutur med barnebarn

Normalt bruker Sissel Gaup et sted mellom 25 og 30 timer fra hovedstadsområdet hjem til Karasjok. Men jomfruturen med den nye bilen skal hun ta det litt mer med ro.

– I kveld skal jeg overraske min bror på Hamar. Han vet ikke at jeg kommer, og med ny bil attpåtil. I morgen til Ålesund der jeg skal hente to barnebarn som skal være med nordover og bo hos oss i to uker. Så regner jeg med at det blir en overnatting til et sted i midt-Nordland. Kanskje vi får overnatte hos min søsterdatter i Hattfjelldal.

Vi ønsker Sissel Gaup til lykke med ny bruktbil, god tur hjem til Finnmark, og en riktig god sommer!