bildet viser kake

Kampanjedager hos Kongsvinger Bilsenter 

3 år med suksess feires med kampanjedager

Kongsvinger Bilsenter AS åpnet dørene 1. mars 2014, og på de 3 årene som har gått, kan bedriften se tilbake på en tid med suksess. Eller hva kan sies om over 1000 solgte biler disse årene? Det er mer enn 1 bil hver dag.
«Hemmeligheten er gode medarbeidere» kan en stolt daglig leder, Lars Erik Fremming fortelle, og han fikk med seg en god del som kunne Mercedes og Peugeot da de startet på dette eventyret.

Bursdag feires 4 dager til ende

Vi har god grunn til å feire oss selv, og feiringen starter onsdag 1. mars med utvidede åpningstider både onsdag og torsdag.

«Vi skal holde åpent til kl 20 00 både på onsdag og torsdag så flest mulig får med seg festen vår. Dette vil vi dele med distriktets befolkning, som har stolt på oss og vist oss tillit», fortsetter Lars Erik. Bursdagen feieres selvfølgelig med kaffe, kaker og ballonger. Det blir sikkert også noe godt til barna.

Kampanjedager

«Vi feirer oss selv i fire dager og kommer til å ha mange gode tilbud. Spylervæske, motorvarmer og diverse annet rekvisita får du muligheter til å kjøpe for sterkt reduserte priser. Den som ønsker seg bil, vil også få noen meget gode grunner til å handle akkurat disse dagene», sier Lars Erik uten å røpe noe mer.  

Lite utskiftinger

Lars Erik skryter av fine kollegaer og han sier de har æren for at det nå kan feires.

«Vi har hatt få utskiftinger, og folka i Kongsvinger Bilsenter står virkelig på for at vi skal nå våre mål. Salg, delelager og verksted går hånd i hånd og vi har fått til et godt team», sier Lars Erik stolt og peker på det gode samholdet som en av suksessfaktorene.

Investert i arbeidsmiljø

Disse tre årene har man også måtte investert penger i oppgradering av lokalene. Nye vinduer og nytt ventilasjonsanlegg har ført til bedre inneklima, og det gjør at man trives bedre på jobb. Verkstedet har også blitt pusset opp, for å gjøre hverdagen enklere for de som jobber her.

Bilsalg handler om tillit

«Vi har to sterke merkevarer i Peugeot og Mercedes-Benz», fortsetter Lars Erik, og understreker hvor viktig det er å kunne tilby kunden det de etterspør.
«Peugeot er bil til gode priser, og Mercedes-Benz tilbyr det lille ekstra, om man ønsker å betale litt mer.I tillegg kan vi tilby mange meget tidsriktige hybrid-biler». 

Kunden er alltid i fokus og hos Kongsvinger Bilsenter legger de gjerne ned ekstra arbeid for at kunden skal bli fornøyd.
«Vi har et brennende ønske om å lykkes, og vi ønsker å være en sterk lokal aktør som våre kunder vet de kan stole på. Vi vil være en bilforhandler som utstråler tillit, trygghet og høy servicegrad», avslutter Lars Erik, og ønsker alle hjertelig velkomne til fest under kampanjedagene 1. mars – 4. mars