Vi feirer 7 år

Jubileum på Kongsvinger Bilsenter AS

Nå blir det festivitas med kaffe, kaker og kampanjepriser på en rekke modeller hos Kongsvinger Bilsenter AS. Da feirer nemlig bilsenteret syvårsjubileum.

– Vi liker å feire oss selv og kundene våre ved de store anledninger. I år blir det et koronatilpasset jubileum. Det blir ingen stor bankett og åpent hus på fødselsdagen 1. mars, men i stedet sprer vi feiringen utover hele uka, sier daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme innom for en bilprat, litt godt å spise og drikke og en kikk på de mange flotte jubileumstilbudene vi kjører hele uka.

Fornøyd syvåring

Tiden går som kjent fort i godt selskap. For Kongsvinger Bilsenter AS har den gått godt, også. Lars Erik Fremming er svært fornøyd med det syvåringen har fått til, både når det gjelder omsetning og salgstall, og det avtrykket bilsenteret har satt i lokalsamfunnet.

– Alle pilene har pekt oppover stort sett hele tiden. Det gjør det fremdeles. Vi har gjort det til en god vane å feire oss selv litt når vi synes vi fortjener det, sier bilsentersjefen, som frister med gode tilbud på alle utstillingsbilene hele uka.

– Noen spesielle godbiter? Vi kommer til å kjøre hyggelige priser på de elektriske bestselgerne e208 og e2008 fra Peugeot. Dette er svært populære biler. Vi håper og tror at glomdøler vil ta turen innom for å høre mer om disse tilbudene. Se våre tilbud her!