bildet viser Daniel Larsson og Lars Erik Fremming

Inviterer til «Rajder køpp»

Kongsvinger bilsenter AS og Kongsvinger Golfklubb inviterer alle klubbens medlemmer til «Rajder køpp» 22. og 23. juli. Klubbleder Daniel Larsson tror dette blir sommerens høydepunkt, og håper på mellom 80 og hundre deltakere.

 

– Ingen av oss her er særlig bevandret i golf, så det faglige innholdet overlater vi til Daniel og kollegene hans. Men vi vet selvfølgelig at golf er stort her i regionen, og vi synes det er flott å være med på et arrangement som skal være både morsomt og givende, sier daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

Lover godt for fremtiden

Sola skinner på alle måter på den flotte gressmatta til Kongsvinger Golfklubb på Liermoen for tiden. Det blir stadig flere som finner veien til den strøkne 18-hulls golfbanen, som flere ganger er blitt kåret til landets flotteste. Medlemsmassen øker stadig, og det gjør inntjeningen også. På de snart fem årene som har gått siden Daniel Larsson ble ansatt som daglig leder, har medlemsmassen mer enn doblet seg, og den økonomiske situasjonen tar ikke lenger nattesøvnen fra Larsson og støttespillerne hans.

– Vi var langt nede for noen år siden, men jammen har vi klart å få det til. Nå som alt går bra, føles det egentlig helt greit å ha vært så langt nede på bunnen, for vi er et stort lag av frivillige, sponsorer og støttespillere som i fellesskap har klart å snu den negative utviklingen. En blir ganske ydmyk av å tenke på hvor mye som er lagt ned av tid, krefter og penger for å få dette til, sier Daniel Larsson, som er aller mest glad for at så mange unge strømmer til golfklubben.

– Vi har nå 117 medlemmer mellom null og 19 år. Det lover godt for fremtiden.

 

Sommerens høydepunkt

Uke 29 blir en storstilt feiring av medlemmene til Kongsvinger Golfklubb, med ulike aktiviteter og tilbud fra morgen til kveld. Selve høydepunktet blir Rajder køpp, som starter torsdag formiddag og avsluttes med bankett og overraskelser på fredag ettermiddag.

Daniel Larsson smiler bredt når han forteller at «Rajder køpp» er en «forskoging», som han sier, av den berømte konkurransen Ryders cup, der et amerikansk og et europeisk lag gjør opp om den gjeve pokalen.

– Dette skal være en konkurranse med åttemannslag der alle spiller en runde og resultatet legges sammen til en samlet lagscore. Det blir innspillsdag på torsdag og finalespill på fredag, men først og fremst skal vi ha det sosialt og trivelig. Dette blir en happening, og sommerens høydepunkt, sier Daniel Larsson, som håper at så mange som mulig tar turen til Liermoen disse dagene.

– Vi er klar over at dette er midt i fellesferien, men vi regner likevel med at det kommer mange. Og vi har plass til enda flere, så det er bare å ta med venner og bekjente.

 

Godt synlige uten køller og ball

Kongsvinger Bilsenter AS er stolt sponsor av den lokale golfklubben på fjerde året, men bilsenterlederen er ingen utpreget golfentusiast. Likevel kommer bilsenteret til å være godt representert og klart synlige under Rajder Køpp. Men uten køller og ball.

– Hvis jeg skulle kommet meg rundt denne banen, måtte jeg nok ha kastet ballen, smiler bilsentersjefen.

Det viktigste for Fremming og kollegene hans er å bidra til positive tiltak i nærmiljøet, og de liker å være synlige i det som skjer lokalt.

– Vi kommer sikkert til å treffe mange av våre eksisterende, og forhåpentligvis også nye kunder, og det er jo alltid hyggelig. Vi på bilsenteret ser at golfinteressen øker rundt omkring, og det hender ikke sjelden at servicekunder som kommer langveisfra får låne en bil av oss slik at de kan ta seg et slag golf mens vi ordner bilen deres, sier Lars Erik Fremming, som også lover premier og overraskelser til deltakerne på Rajder køpp.

– Jeg vil ikke si hva det er, for da er det ingen overraskelse. Men det blir både premier som man kan smake på og premier man kan ha på seg. Så det er bare å stille opp!

 

På jakt etter bruktbil? Se vårt utvalg ved å klikke her!