bildet viser kunde med bil

Ingenting som matcher Vito

– Det er ikke noe å legge skjul på. Dette er det beste du får, mener entreprenør Tormod Ånerud, som nylig kunne hente sin syvende og foreløpig siste Mercedes-Benz Vito hos Kongsvinger Bilsenter.

– Ja, nå er hele bilparken vår skiftet ut. Det er jo som Mercedes-Benz selv sier om Vito at de beste velger ofte det beste, smiler Ånerud.

– Det har tatt noen år, men nå kjører alle tømrerne våre sølvgrå Vito. Bortsett fra en. Det er en som liker å vaske, og ville ha en svart.

Interiørbilde av Mercedes Benz Vito
Interiørbilde av Mercedes Benz Vito

Skikkelig god bil

Det er 22 år og tre generasjoner siden den første Mercedes-Benz Vito rullet ut av fabrikken. Bilen har høstet lovord fra både presse og brukere over hele verden, og blir levert i en rekke varianter og versjoner.  Med firehjulstrekk, automatgear og kraftig dieselmotor på 190 hestekrefter, er Vitoene til Ånerud blant de aller ypperste.

Vito er kjent for å være moderne, komfortabel og med klasseledende sikkerhet, og Tormod Ånerud er full av lovord.

– Ja, dette er virkelig bra biler. Vito er driftssikker, økonomisk på veien og har god plass til det vi trenger å ha med oss av verktøy og materialer. Dessuten er den skikkelig god å kjøre. Det er ingenting som kan matche Vito.

 

Velkjent entreprenør

Entreprenør Tormod Ånerud AS er et velkjent navn her i distriktet. Bedriften ble stiftet i 1987, og etablert som aksjeselskap i 2003. Med tilholdssted på Ullern ved Skarnes driver entrepenøren med nybygg og restaurering av private og offentlige bygg over hele regionen. Tormod Ånerud As er også forhandlere av huskjeden Hus 1 Norge i distriktet.

– Vi er ikke blant de aller største, forteller eier og daglig leder Tormod Ånerud.

– Vi har til enhver tid fem, seks større prosjekter som vi holder på med. I tillegg til to ansatte på kontoret, er vi nå 12 tømrere.

 

Vil du motta lokale nyheter og tilbud via vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.