Anders Wangen ved sin arbeidspult

Hver fjerde varebil er en Mercedes-Benz!

Hver fjerde varebil som ble solgt her i distriktet i fjor var en Mercedes-Benz fra Kongsvinger Bilsenter AS. Det er salgssjef Anders Wangen både stolt av og glad for.

 

-25 prosent markedsandel, det er slett ikke verst, men noen stor sensasjon er det ikke. Vi selger de beste bilene, og det vet kundene våre. Hvis du skal ha et nyttekjøretøy med automatgir og firehjulstrekk, er Mercedes-Benz Vito det eneste alternativet. Og Vito leveres i så mange varianter og utstyrsgrader at alle kan finne en modell som passer midt i blinken for dem, smiler salgssjef Wangen.

 

Anders Wangen stående ved siden av en varebil

Varebil slik varebiler burde være

Mercedes-Benz Vito er så populær her i distriktet, at Kongsvinger Bilsenter AS til enhver tid har en ”normalt spekket”, som det heter på fagspråket, utgave i bestilling. Bien har vært en enorm suksess for den tyske bilfabrikanten siden den første generasjonen ble lansert i 1996. Den tredje generasjonen kom hit til distriktet på sommeren i 2014, og har siden den gang vært blant de aller mest populære modellene til Kongsvinger Bilsenter AS.

– Vito er varebilen slik varebiler burde være, mener Anders Wangen, som forteller at han leverer mange eksemplarer av denne bilen hvert år.

-Det er sinnsykt mange, men det er mange fornuftige varebilkjøpere her i distriktet. Mercedes-Benz Vito er moderne, komfortabel, den har klasseledende sikkerhet, og du kan bestille den i tre lengder. Kompakt, lang og ekstra lang.  Vito er en investering som betaler seg i det daglige. Den er driftssikker, økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm, uansett hvilken jobb som skal gjøres. Det er derfor de beste ofte velger det beste.

 

Mange millioner tilpasninger

Anders Wangen har mer enn bestselgeren Vito å tilby sine nyttekjøretøykunder. Den minste varebilen til Mercedes-Benz, Citan, ble kåret til Årets varebil i fjor, og Anders Wangen mener dette er et «topp moderne, fleksibelt og praktisk nyttekjøretøy». Også den store Sprinter, som har vært på markedet siden 1995, kan skreddersys og leveres i en rekke ulike kombinasjoner. Mercedes-Benz Sprinter kan leveres både som varebil, minibuss og lastebil.

-Fra den minste Citan til den største Sprinter er det mange millioner kombinasjonsmuligheter og tilpasninger. Vi pleier å fleipe med at hvis du ikke finner et nyttekjøretøy som passer nøyaktig til ditt behov blant våre modeller, da har du ikke behov for noe nyttekjøretøy, smiler salgssjefen.

Anders Wangen er på fornavn med de fleste av varebilkundene sine, og det er mange som har kjøpt både tre og fire Citan´er, Vito´er eller Sprintere hos Kongsvinger Bilsenter AS.

-Det er viktig for oss å kjenne kundene våre, og vite hva de trenger. Vi lever av fornøyde kunder, og vi vet at de fleste av varebilkundene våre er avhengig av bilen for å kunne gjøre jobben sin. Vi vil gjerne bidra til akkurat det. At de kan komme seg rundt og være på jobb.

Anders Wangen med gode tilbud

ANDERS WANGEN

SalgsSJEF MERCEDES-BENZ & NYTTEKJØRETØY

995 51 560
anders@kongsvingerbs.no