bildet viser Lars Erik Fremming i samtale med kunde Martin Skogheim

-Helt nydelig med dekkhotell

Rundt 100 kunder benyttet anledningen da Kongsvinger Bilsenter AS inviterte til dekkskifte lørdag 22. oktober. En av dem var den utflyttede Kongsvinger-mannen Martin Skogheim. Han hadde tatt turen fra Oslo for å få vinterdekk på sin snart to år gamle Peugeot e-2008.

 

-Det blir ikke enklere enn dette. Her tar de vare på dekkene for oss, og vi slipper å forholde oss til noe annet enn å bestille time to ganger i året. Ikke koster det mye, heller. Helt nydelig, mener den unge mannen.

 

bildet viser Kunde Martin Skogheim hos Kongsvinger Bilsenter og skifter til vinterdekk
Martin Skogheim er svært fornøyd med servicen han får hos Kongsvinger Bilsenter.

Profesjonelt og raskt

Martin Skogheim og samboer Maren Bysveen fra Flisa kjøpte den snertne, blå Peugeoten i april i fjor. Den hadde da gått som demonstrasjonsbil for Kongsvinger Bilsenter AS i noen måneder, og Skogheim var svært fornøyd med tilbudet han fikk. 17 måneder og omtrent 20.000 kilometer senere er han fremdeles like fornøyd med både bilen og bilsenteret. Han er også glad for at han takket ja til tilbudet om dekkhotell.

Øyvind Larsen Hamletsen og Edin Sijamhodzic bruker bare 20 minutter på å skru av sommerdekkene og gjøre Peugeoten til Skogheim klar for vinterlige forhold.

-Ni hundre kroner for å slippe å styre med dekk og dekkskifte, det synes jeg er veldig billig. Her tar de vare på dekkene på skikkelig vis, de er rene og pene og ikke tar det lang tid, heller. Både profesjonelt og raskt. Helt suverent!

 

Fotballbragder og bilopplevelser

Skogheim og Bysveen er begge aktive, unge mennesker, som bor og jobber i hovedstaden. Den elektriske Peugeoten deres får kjørt seg hver eneste dag, til og fra jobb og diverse fritidsaktiviteter. Det unge paret regner med at de har spart tusenvis av kroner på å bytte ut den gamle, fossile bilen med en som går på grønn og miljøvennlig strøm.

Martin Skogheim synes slett ikke det er for langt å ta turen til Kongsvinger for å bytte dekk. Tvert imot mener han det er en fin anledning til å hilse på familie og venner og ikke minst gamletreneren, Lars Erik Fremming. Bilsentersjefen var nemlig spillende trener da unge Skogheim herjet på midtbanen til Eidskog for en del år siden. De to har mye å snakke om, både gamle fotballbragder og nyere bilopplevelser.

 

Gjør stas på kundene

Lars Erik Fremming og kollegene hans på Kongsvinger Bilsenter AS gjør litt ekstra stas på kundene sine på disse dekkskiftedagene. Denne nest siste lørdagen i oktober ble det servert både kaffe og vafler, og Martin Skogheim rakk å sette pris på begge deler de få minuttene han måtte vente før bilen hans var ferdig. Han rakk også å beundre noen av de nye premiumbilene som står utstilt i butikken til bilsenteret. Han ler når vi lurer på om det er noe som frister.

-Vi får klare oss med den Peugeoten vi har en stund til.