Stig og bruktbilkampanje

Forlenger sommerkampanjen

– Nå har jo finværet kommet tilbake, så da er det jo bare rett og riktig at vi forlenger sommerkampanjen vår. I hele 2020 får du med Kongsvingerkort til en verdi av 5.000 kroner hvis du kjøper bruktbil hos oss.

 

Det sier bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS, som kan fortelle om en særdeles vellykket sommerkampanje.

 

Klikk her for å lese mer om vår bruktbilkampanje.

Uno Arnesen, Lars Erik og Stig
Sommerkampanjen i samarbeid med Byen Vår forlenges. På bildet Uno Arnesen (Byen Vår), Lars Erik og Stig.

Flere enn i fjor

– Vi har solgt flere bruktbiler enn på samme tid i fjor. Det er vi veldig godt fornøyd med. Det er sikkert ikke sommerkampanjen alene som er årsaken til dette, men det skjedde noe da vi lanserte kampanjen. Det er tydelig at folk setter pris på en kampanje med lokalt tilsnitt, smiler Strømstad.

 

Klikk her for å se alle våre bruktbiler.

 

Sånt er artig

Det har rullet ut mange bruktbiler av lokalene til Kongsvinger Bilsenter AS i løpet av mai, juni og august. Blant dem er godbiter som en demokjørt Mercedes-Benz EQC og den store, luksuriøse SUV`en GLE fra samme fabrikant. Men Stig Strømstad har fremdeles massevis av flotte, pent brukte både Mercedes-Benz og Peugeoter å vise frem.

– Det kom en familie fra Jessheim for å kjøpe bruktbil av meg for ikke lenge siden. De kom gledestrålende tilbake og viste frem alt de hadde fått kjøpt for Kongsvingerkortet i løpet av dagen. Sånt er artig.

 


Kontakt bruktbil-ansvarlig, Stig, på telefon 924 36 185 eller e-post stig@https://kongsvingerbs.no/ for mer informasjon og prøvekjøring!