Stig Strømstad

Flere brukte premiumbiler på vei inn

Hos mange forhandlere er det nesten umulig å oppdrive kurante, brukte biler. Men bruktbilsjef Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS klarer seg bedre enn de fleste, og har flere brukte premiumbiler på vei inn dørene.

 

– Vi er gamle ringrever i bransjen, og vet hvor vi skal lete for å finne de gode bruktbilkjøpene, gliser Strømstad.

Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain
Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain – 2017-modell.

Skaffer det meste

For mens tilbudet skranter hos de fleste av konkurrentene, ruller det stadig inn brukte premiumbiler til Kongsvinger Bilsenter AS. Og Stig Strømstad kan fremdeles skaffe det meste av det han ikke allerede har i butikken.

– Vi venter flere spennende godbiter de nærmeste dagene, men vi har allerede nå flere biler som ikke er så ofte å se på bruktmarkedet. For eksempel har vi denne strøkne 2017-modell Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain E220d med både firehjulstrekk og automatgear. Dette er en Avangarde utgave som har det meste av utstyr. Blant annet har denne bilen comand, widescreen cockpit, webasto varmer med fjernkontroll, panorama soltak og hengerfeste.

 

Alle våre bruktbiler finner du ved å klikke her!

 

Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake aut AMG
Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake aut AMG – 2018-modell.

Sjeldne godbiter

En annen av de mer sjeldne og lekre bilene som bruktbilsjefen har å vise frem er en grå metallic Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake fra 2018.

– CLA 180 er bilen som blir lagt merke til. Den har et lekkert design og fantastiske kjøreegenskaper. Denne bilen har AMG styling utvendig og innvendig. Dette gir et sportslig preg, og et interiør du bare vil elske. Sportsseter med gode sidestøtter gjør kjøreturen til en fryd. Bilen er godt utstyrt med de riktige elementene man trenger for at turen til både hytta og butikken vil være sikker. Fantastisk gode adaptive LED lys som gir deg god sikt både fremover og til sidene. Bilen har også ryggekamera som gjør at all parkering vil bli lettere, selv på trange plasser. Dette er absolutt en bil som bør sees og prøves, hevder bruktbilsjef Stig Strømstad.

 

Mercedes-Benz C-Klasse
Mercedes-Benz C-Klasse – 2019-modell.

Flere flotte demonstrasjonsbiler

Kongsvinger Bilsenter AS selger nå ut flere av sine demonstrasjonsbiler, og Stig Strømstad frister med gode betingelser på nesten nye og helt strøkne biler.

– Disse bilene er så godt som nye, men siden det første og største prisfallet er tatt, får du dem til veldig gunstige priser. Du får en rimelig, nesten ny bil med veldig kort leveringstid, smiler Strømstad, og viser fram en velutstyrt og strøken utgave av familiefrakteren Mercedes-Benz B180 Progressive Edition.

– Denne bilen har fått massevis av rosende omtale over alt etter at den kom på markedet i fjor.

En annen av demonstrasjonsbilene som nå venter på ny eier, er en hyasintrød Mercedes-Benz Vito med dieselmotor, firehjulstrekk og en kilometerlang utstyrsliste.

– Og denne Mercedes-Benz C180. Har du ikke prøvd C-Klasse av denne typen, er det helt klart på tide. Mercedes-Benz C klasse fra 2019, har med denne faceliftutgaven av 205-karosserier aldri sett bedre ut. Komforten er, som alltid, uovertrtuffen. C-Klasse er utvilsomt blant de beste i klassen på dette området. Samtidig oppleves bilen sportslig nok når du klikker deg over på sport i kjøreprogrammet dynamic select.

 


Kontakt bruktbil-ansvarlig, Stig, på telefon 924 36 185 eller e-post stig@https://kongsvingerbs.no/ for mer informasjon og prøvekjøring!