Theodor Eriksen med kake etter bestått fagprøve og fast jobb hos Kongsvinger Bilsenter AS

Fagbrev, fast jobb og gratulasjonskake til Theodor Eriksen

Livet smiler til Theodor Eriksen. Samme dag som han besto fagprøven med glans fikk han tilbud om fast jobb på lærestedet, Kongsvinger Bilsenter AS. Og gratulasjonskake fikk han på kjøpet.

 

– Det er veldig lærerikt å være her. Det er et flott miljø, og alle folkene her er veldig støttende og inspirerende, sa den unge lærlingen da vi snakket med han for nesten to år siden.

Nå ser Theodor Eriksen fra Roverud frem til å begynne sitt nye liv som fast ansatt på delelageret til Kongsvinger Bilsenter AS.

Theodor Eriksen har mottatt fagbrev og fått fast jobb hos Kongsvinger Bilsenter AS
Theodor Eriksen har bestått fagprøven og fått fast jobb hos Kongsvinger Bilsenter AS.

Intens dag

– Det er klart jeg var litt nervøs og spent. Selv om jeg følte meg faglig på høyden, så vet man jo aldri helt sikkert hva som kommer til å skje. Det kan jo dukke opp noe som en ikke har forutsett, sier den nyutdannede deleekspeditøren, sier Eriksen, og forteller at det var to sensorer som fulgte han gjennom en hel dag.

– Det begynte med at jeg fikk beskjed om å planlegge en arbeidsdag. De ville at jeg skulle beskrive i detalj hva jeg skulle gjøre og hvordan jeg skulle utføre arbeidsoppgavene denne dagen. Så måtte jeg vise dem rundt i lokalene her, og fortelle hvor delene er og hva som finnes i de forskjellige hentehyllene. Til slutt fikk jeg beskrivelsen av en bilskade, og beskjed om å finne frem delene som trengtes til reparasjonen. Det var en intens dag, men fem på fire om ettermiddagen fikk jeg meldingen om at jeg hadde bestått, sier en fornøyd Theodor Eriksen.

 

Har du sett vår bruktbilkampanje? Klikk her for å se vår kampanje!

 

Jobbtilbud klart på forhånd

Om unge Eriksen selv hadde vært litt nervøs og spent, var ikke sjefen sjøl, Lars Erik Fremming, det minste i tvil om at prøven kom til å gå bra. Han hadde jobbtilbudet klart flere dager før prøven.

– Theodor er så dyktig i faget sitt, at vi visste på forhånd at prøven kom til å gå bra. Vi bestilte kaken flere dager i forveien, sier Fremming, og forteller at den unge deleekspeditøren har alle de kvalitetene og egenskapene som bilsenteret er ute etter.

–  Theodor er pliktoppfyllende, lojal, rolig, nysgjerrig og veldig dyktig i faget sitt. Dessuten har han et ungt hode. Han tar ting mye kjappere enn vi som bare tror at vi fortsatt er unge, smiler bilsentersjefen, som ønsker deleekspeditør Theodor Eriksen velkommen på laget.

 

Ikke så stor overgang

– Jeg jo både jobben, folkene og stedet siden jeg har vært her i hele læretiden. Sånn sett blir det jo ikke så stor overgang. Men jeg både regner med og ønsker at jeg kan ta mer ansvar etter hvert. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å begynne som fast ansatt her, sier Eriksen.