bildet viser kunde med bil

En rekke nyheter fra Mercedes-Benz i høst  

 Til høsten kommer endelig Norgesfavoritten Mercedes-Benz GLC som ladbar dieselhybrid. Og dette er bare en av høstens nyheter som salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter AS gleder seg stort til.

  – En ladbar dieselhybrid i SUVutførelse, med firehjulstrekk og kvalitet, utstyrsnivå og kjøreegenskaper i velkjent Mercedes-Benz-nivå! Det kommer til å slå an ekstra godt her i distriktet, tror Wangen.

 

300de med uslåelig kombinasjon

Det går mest i EQC for salgssjef Wangen nå for tiden. Men også de andre modellene til Mercedes-Benz går godt om dagen. Ikke minst GLC, som kom i ny, oppgradert utgave i fjor høst. Ikke overraskende er det den prisgunstige hybridutgaven 300e som selger aller best.

– Denne bilen har en elektrisk rekkevidde på rundt fire mil, og er en ren drøm å kjøre. Den er rask, romslig og har en komfort av de sjeldne.

Nå er det altså dieselhybriden 300de som står for tur, og Anders Wangen regner med at de første kundene får bilene sine i løpet av oktober eller november.

– Med en startpris på 694.000 kroner er dette en svært prisgunstig bil. Elektrisitet og effektiv dieselmotor er en uslåelig kombinasjon, mener salgssjefen.

 

Anders og Mercedes-Benz EQC
Anders Wangen er fornøyd med nyhetene fra Mercedes-Benz.

Mange nyheter i høst

Og det er ikke bare GLC som nå får utvidet modellutvalget. I løpet av høsten får plugin-hybridene til E-klasse mulighet for firehjulstrekk, og CLA kommer som bensinhybrid i både coupe og stasjonsvognutgave. Dette er for øvrig samme drivlinje som på A250e, som nylig imponerte voldsomt i rekkeviddetest på hjemmebane.

Ny Mercedes-Benz Vito med beskjeden utvendig facelift, men desto kraftigere tekniske oppgraderinger, er rett rundt hjørnet, og i løpet av høsten kommer også den nye, store elektriske modellen fra Mercedes-Benz.

– EQV er en syvseters flerbruksbil med god plass, og den første på markedet i sin klasse. Bilen kommer hit til oss sent i høst, men prisene er klare og vi har allerede åpnet for bestilling. Markedsmodellen EQV 300 Charge koster 749.000 kroner, og det er svært gunstig for en stor, elektrisk bil.

 

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 995 51 560 eller e-post anders@https://kongsvingerbs.no/ for mer informasjon!