bildet viser Stig Strømstad med drivstoffkampanje

Ellevill drivstoffkampanje på brukte biler

Våren kommer tidlig til Kongsvinger Bilsenter AS i år. Bruktbilsjef Stig Strømstad er i ellevillt godlynne, og deler ut et gavekort på drivstoff på hele 10.000 kroner til alle som kjøper bruktbil av han innen 1. mai.

-Vi liker å gjøre stas på kundene våre, og nå som våren for alvor er i anmarsj, synes vi det er på sin plass å yte litt ekstra. Og med de pumpeprisene vi har nå, regner vi med at dette er kjærkomment for kundene våre. Moderne biler er dessuten blitt så gjerrige på drivstoff, at du kommer ganske langt for 10 tusenlapper. Og nå har vi massevis av godbiter for enhver smak i butikken, gliser Stig Strømstad.


Lekre bruktbiler for alle og enhver

Alle som kjøper bil av Stig Strømstad i vår, får med et drivstoffkort fra CirkleK på 10 tusenlapper på kjøpet. Han kan friste med 26 flotte bruktbiler.
-Supre familiebiler i nær sagt alle størrelser, karslige firehjulstrekkere, snerte småbiler og romslige varebiler. Her er noe for enhver smak og enhver lommebok, sier Stig Strømstad.
-Og vi har flere strøkne bruktbiler på vei inn.


Tilbudet varer ut april

Den elleville drivstoffkampanjen til Kongsvinger Bilsenter AS varer ut mars og april måned. Da håper Stig Strømstad at pumpeprisene igjen har kommet på et mer normalt nivå, og at riktig mange i mellomtiden har tatt turen innom bilsenteret for å prøve en av de flotte bruktbilene hans.

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

Stig Strømstad

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 924 36 185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.