bildet viser Stig Strømstad med nye bruktbiler

Elektrisk kjøreglede i bruktbutikken

En nesten ny hybrid og seks flotte elektriske biler. Bruktbilsjef Stig Strømstad melder om masse elektrisk kjøreglede i butikken Kongsvinger Bilsenter AS for tiden.

 

-Her får du det beste av to verdener. Dette er en rådsprek hybrid med hele 300 hestekrefter og 59 kilometer elektrisk rekkevidde, sier Stig Strømstad, og viser fram en flott 2021-modell Peugeot 3008 GT PHEV, som ikke har gått mer enn 25.500 kilometer.

-Denne bilen er meget velholdt og riktig utstyrt. Dette er bilen for deg som vil ha en kjøreglad og ladbar hybrid med firehjulstrekk og fine ytelser. Dessuten ser den rett og slett tøff ut, både utenpå og innvendig.

 

Tre strøkne Peugeot e-208

Peugeot e-208 vakte oppsikt da den kom for et par år siden. Bilen fikk terningkast seks i VG, ble kåret til Årets bil i 2020, og er svært populær også her i distriktet. Det skjønner Stig Strømstad veldig godt.

– Med sine tøffe detaljer, moderne løsninger og ny teknologi, er dette en helelektrisk småbil som blir lagt merke til i trafikken. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere, og perfekt til bykjøring. Peugeot e-208 elbil er konstruert på identisk måte som den bensindrevne Peugeot 208, og har en ergonomisk utformet kupé med god benplass, sier Strømstad. Nå er vi så heldige at vi har fått inn hele tre strøkne utgaver av denne bilen.  Alle er 2020-modeller, to av dem har den lekre fargen Blå Vertigo metallic, mens den tredje er hvit med perlemorslakk. Alle bilene har full servicehistorikk, beskjeden kilometerstand og massevis av nybilgaranti igjen.

 

Tre fantastiske elektriske stjernebiler

Stig Strømstad har også tre nesten nye elektriske stjernebiler i butikken. EQA og EQB er 2022-modeller, mens EQC er registrert første gang i november 2020.

-Med Mercedes EQC kan du glede deg til noe helt nytt og interessant. EQC har alt det vi ønsker oss i Norge, rekkevidde på hele 417 km, firehjulstrekk, hengerfeste med tillatt vekt opp til 1800 kilo, god bagasjeplass og masse spennende ekstrautstyr. EQC er komfort, kvalitet og heftig kjøredynamikk.

-Med hele syv seter er Mercedes EQB den elektriske storfamiliefrakteren. Denne bilen er så godt som ny. Den har bare gått 2000 kilometer, og har alt du måtte trenge av utstyr.

Med bare 8.400 kilometer i bagasjen er også den minste elektriske Mercedes´en i butikken til Kongsvinger Bilsenter AS så godt som ny.

Mercedes Benz EQA 250 Progressive betyr lydløs kjøreglede. Her snakker vi om en dynamikk som man vanligvis finner i kraftige forbrenningsmotorer. Motoren i EQA understreker kraftutviklingen i en moderne elektromotor.

Mercedes Benz EQA 250 er utvilsomt en bil du vil like. Her har du en bil med et enkelt inn og utsteg og svært god oversikt på sjåførplass som vil gjøre kjøreturene dine meget behagelige. Med opp til 428km rekkevidde dekker du så å si alle behov. Med gode og velformede seter vil sittekomforten være upåklagelig. Dette kombinert med et interiør som er av svært høy kvalitet, skal det mye til for at du ikke vil elske denne fantastiske bilen, mener Stig Strømstad.