bildet viser ansatte

Egil Stenshagen svært fornøyd

Det er gode tider på Kongsvinger Bilsenter AS. Resultatene er bedre enn noen gang. Styreleder Egil Stenshagen mener det skyldes en kombinasjon av gode produkter og dyktige folk.

 

– Det har vært et veldig bra år så langt for Kongsvinger Bilsenter AS. Selskapet har hatt en solid vekst, og det er ingen ting som tyder på at dette skal stoppe opp med det første, mener Egil Stenshagen.

 

Hyggelig å komme til Kongsvinger

Den gamle rallylegenden og bilnestoren Egil Stenshagen eier 51 prosent av aksjene i Kongsvinger Bilsenter AS, og han tar av og til en tur for å forsikre seg om at alt går som det skal. På fagspråket heter dette styremøte.

– Vi møtes her på Kongsvinger åtte ganger i året. Det er alltid hyggelig å komme hit. Men jeg følger godt med ellers også, det er jo ikke noe problem i disse moderne internettdager. Og når alt går så bra som det gjør nå, er det jo ingen sak, smiler Stenshagen.

 

Har du sett vår bruktbilkampanje? Klikk her for å se vår kampanje!

 

Har de rette folkene

Egil Stenshagen mener at både Mercedes-Benz og Peugeot lager gode, spennende og populære biler for tiden. Og når han snakker om «gode produkter», er det ikke bare selve bilene styrelederen sikter til.

– Vi leverer et totalprodukt, og vi må være dyktige i alle ledd. Vi må være i forkant når det gjelder verksted, ettermarked, finansieringstilbud og alt det andre som er viktige deler av bilbransjen. Og så gjelder det selvsagt å ha de riktige folkene på rett sted. Det har vi heldigvis i Kongsvinger Bilsenter.

 

Gleder seg til EQA og EQS

Både styreleder Stenshagen og daglig leder Lars Erik Fremming ser lyst på tidene som kommer. Det er ventet mange spennende bilnyheter med både stjerne og løve i grillen. Og mens Fremming tror at Mercedes-Benz EQA, som er ventet en gang på vårparten neste år, blir den nye store salgssuksessen, er det det nye flaggskipet EQS som Stenshagen har peilet seg ekstra inn på. Han har nemlig allerede bestilt et eksemplar. Av Kongsvinger Bilsenter. Og at det er nesten et års ventetid, bryr han seg ikke om.

– Jeg kjører allerede en flott S-klasse, så at jeg må vente en stund, spiller ingen rolle. Men jeg må si at jeg gleder meg. EQS ser helt fantastisk ut.