Mercedes Benz EQS

Det nye flaggskipet er på vei

Mercedes EQS SUV har fått hele motorpressen til å gå av hengslene. Salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter AS har allerede sendt ut flere tilbud på det nye elektriske flaggskipet, og venter å ha bilen på plass i butikken i slutten av januar neste år.

 

-Vi har faktisk bestilt fire Mercedes EQS SUV, som skal være ferdig produsert i slutten av november. Det tar noen uker å få skipet dem fra USA til Bremerhaven og derfra videre hit til Norge. Men i løpet av første kvartal neste år skal alt være på plass, sier salgssjef Wangen.

 

 

Helt konge

Mercedes EQS skapte store overskrifter for omtrent et år siden. «Übergrom», mente Anders Wangen om det nye elbilvidunderet, som salgssjefen påsto fikk alle andre biler til å virke gammeldags. Nå er navnebroren rett rundt hjørnet. Enda mer romslig, høyreist og praktisk.

-Helt konge, mener salgssjef Wangen, og får støtte av en samstemt motorpresse verden over.

«En ny målestokk», mener Elbil24.no, mens Broom-redaksjonen mener at nye Mercedes EQS SUV er «Rett og slett en makeløs bil».

 

 

Helt ekstrem luksus

Mercedes EQS SUV produseres i Tuscaloosa, Alabama, der også de andre store SUV´ene fra Mercedes-Benz blir skrudd sammen. Derfor var det ikke unaturlig at produsenten inviterte motorpressen til USA for å vise fram det nye vidunderet i slutten av september.

«Helt ekstrem luksus» mener Motor.no: Hvis du har en liste med argumenter for hvorfor elbil ikke passer for deg, så er det er tid for å sette en tjukk strek over «kan ikke ha elbil fordi det er så dårlig vei til hytta».

 

 

Blir ikke mer komfortabelt enn dette

Mercedes EQS SUV er like velutstyrt, luksuriøs og teknisk avansert som sin sedan-navnebror. Akselavstanden er også den samme, men den nye SUV´en er 20 centimeter høyere. Andre seterad kan justeres, elektrisk såklart, med opptil 13 centimeter i lengden, og bilen kan leveres med ytterligere to seter i en tredje seterad.

-Det er til og med setevarme i disse bakerste setene. Det blir ikke mer praktisk og komfortabelt enn dette, mener Anders Wangen.

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!

Du kan lese mer om Mercedes EQS SUV ved å klikke her.

Previous slide
Next slide