Bilde av Anders Wangen i Mercedes Benz EQE

Den ultimate familie-SUV´en

En samstemt motorpresse har latt seg begeistre av nye Mercedes EQE SUV. Det har Anders Wangen også. Salgssjefen til Kongsvinger Bilsenter AS mener den siste elektriske modellen til stjernebilprodusenten er den ultimate familie-SUV´en. Nå er de første bilene på vei ut til kundene, og en velutstyrt demobil venter på en prøvetur.

-God plass. Lang rekkevidde. Rask lading. Fantastisk komfort og kjøreglede. Kjempestilig både utvendig og inni. Det er Mercedes EQE SUV. Og mye mere til, mener salgssjef Wangen.

 

«Nær en innertier»

TV2/Broom mener Mercedes EQE SUV er «den mest spennende SUV-en så langt”, og at >

«med opptil 550 kilometers rekkevidde, god plass, rask lading og et interiør det virkelig oser premium av – byr Mercedes på en relativt komplett pakke.»

Motor skriver at «Mercedes er nær en innertier med sin nye EQE SUV» og spør om dette er «den beste, dyre bilnyheten i 2023?»

Elbil24.no konkluderer med at «EQE SUV definitivt har innfridd under de første prøveturene», og spår at bilen kan bli den nye premium-favoritten.

 

En kjempebil

Salgssjef Wangen forteller om stor interesse for den nye familie-SUV´en, som med en lengde på 4,87 meter fyller størrelsesgapet mellom storebror EQS SUV og den eldste elektriske Mercedes´en, EQC. Mercedes EQE kommer i to standardvarianter og to AMG-versjoner, alle med firehjulstrekk og motorkraft på mellom 292 og 687 hestekrefter.

Demonstrasjonsbilen til Anders Wangen er utstyrt med den minste motoren, men er velutstyrt med både massevis av standardutrustning og imponerende ekstrautstyr. Bakakselstyring, for eksempel. Han demonstrerer hvordan bilen har mer enn tilstrekkelig motorkraft og hvordan den avanserte styringen kan brukes til å snu bilen omtrent på en femøring.

-Mercedes EQE SUV er en kjempebil. Det er bare å bestille prøvetur med en gang!

 

Du kan lese mer om nye Mercedes EQE SUV ved å klikke her.

Anders Wangen med gode tilbud

ANDERS WANGEN

SalgsSJEF MERCEDES-BENZ & NYTTEKJØRETØY

995 51 560
anders@kongsvingerbs.no