bildet viser ansatte

Den store vinterdekkdagen

Nyoppussede lokaler, dekkskift og hyggelig bilprat sto på menyen da Kongsvinger Bilsenter inviterte gamle og nye kunder til åpen butikk lørdag 20. oktober. Og kaffe og vafler, selvsagt, som seg hør og bør en småkjølig høst dag.

 

Det var folksomt både ute og inne da Kongsvinger Bilsenter inviterte til høstens store dekkskiftdag denne lørdagen. Forberedelsene hadde pågått i flere uker, og selv om det var flere hundre dekk som byttet plass på dekkhotellet i løpet av dagen, forløp hele operasjon hektisk, men uten dramatikk.

Lars Erik Fremming kunne vise frem nyoppussede, åpne og lyse lokaler.
Lars Erik Fremming kunne vise frem nyoppussede, åpne og lyse lokaler.

Populært dekkhotell

– Dekkhotellet vårt blir stadig mer populært. Mange synes det er en rimelig pris å betale for å slippe å baske med store og tunge dekk, forteller daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter.

– Vi inviterer alle kundene våre til en slik åpen lørdag hver høst og vår. Da er alt gjennomgått og planlagt på forhånd, så selv om det er noen travle timer, så går det som regel uten spesielle problemer, sier Fremming, som også benyttet anledningen til en og annen bilprat, og til å vise frem de nyoppussede, flotte lokalene.

 

Vil du motta lokale nyheter og tilbud via vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

 

Arvid Hansen beundret både biler og lokaler. Her i samtale med Lars Erik Fremming.
Arvid Hansen beundret både biler og lokaler. Her i samtale med Lars Erik Fremming.

Veldig trivelig lokale

En av de som lot seg imponere av sommerens oppussingsarbeide var Arvid Hansen, som var tidlig ute til dekkskift, og benyttet anledningen til å beundre både biler og lokaler.

– Ja, her var det lyst og åpent. Veldig trivelig. Det virker som det er større plass, og nå ser en jammen folkene her, også, smiler Kongsvingermannen.

– Det er mye lettere å få kontakt når de ikke gjemmer seg borte i et bur, kan du skjønne.