bildet viser bil

Den nye helelektriske folkefrakteren

-Mercedes EQB er den nye helelektriske folkefrakteren. Her kan du dra på skisamling med hele gjengen, og hvis ungene dine spiller femmerfotball, får du plass til hele laget og en innbytter i tillegg, sier salgssjef Anders Wangen hos Kongsvinger Bilsenter AS, som melder om stor interesse for den siste elektriske nykommeren i stjernebil-familien.

-Dette kommer til å bli en kjempesuksess. Garantert! Med syv seter, firehjulstrekk, enorm fleksibilitet, og suveren Mercedeskvalitet, er EQB som skapt for den aktive familien. Her er det plass til både dine, mine og våre barn og vel så det, smiler Anders Wangen, som forteller at han hadde mottatt flere bestillinger allerede lenge før Kongsvinger Bilsenter AS åpnet for salg av nye 6. januar.

Anders Wangen og Mercedes EQB
Salgssjef, Anders Wangen, spår spår ny og familievennlig salgssuksess fra Mercedes.

Fleksible løsninger

Den nye Mercedes EQB er en høyreist, men relativt kompakt SUV. Bilen er

4,68 meter lang, men det er likevel god plass til syv personer pluss bagasje. De to bakerste setene er riktignok ikke beregnet på de aller største, men Anders Wangen hevder at passasjerer som ikke er høyere enn 1,65 meter sitter komfortabelt i disse to setene.

-Og de vanlige baksetene kan du justere omtrent som du vil. Hele seteraden kan flyttes opptil 14 centimeter. Det frigjør hele 190 liter plass i bagasjerommet. Her er det snakk om fleksible løsninger og god plass så det holder. Dette er rett og slett en superpraktisk bil i en håndterlig størrelse. Massevis av bil for pengene.

Meget kort leveringstid

Nye Mercedes EQB har både widescreen cockpit, MBUX, intelligent navigasjon og alt det andre utstyret du forventer å finne i en moderne, elektrisk Mercedes.

-Meget velutstyrt, og vel så det, ifølge salgssjef Wangen, som allerede har et eksemplar i butikken klar til prøvekjøring.

Han kan også friste med kort leveringstid på den nye, elektriske familiefrakteren.

-Vi har allerede fått tilgang på noen godt utstyrte biler, med det mest populære ekstrautstyret. En slik bil kan vi levere i løpet av februar/mars. Og hvis du heller ønsker å sette sammen din egen bil, skal vi klare å levere den også i løpet av våren. Jeg bestilte selv en ny demobil i begynnelsen av januar, og den kommer hit til butikken i begynnelsen av mars.

Anders Wangen

Kontakt Mercedes-Benz-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon og prøvekjøring!

Du kan lese mer om helt nye Mercedes EQB ved å klikke her.