bildet viser kunde med bil

De mest populære bruktbilene

Det koker i bruktbilavdelingen til Kongsvinger Bilsenter AS for tiden. Det har det gjort i lang tid, og spesielt de siste 18 månedene. Bruktbilsjef Stig Strømstad forteller at Peugeotmodellene 2008 og 3008 er de aller mest bruktbilene, med Mercedes-Benz GLC på en klar tredjeplass.

– Mercedes-Benz GLC er på mange måter den ultimate bruktbilen. Dette er drømmen for veldig mange, og den er såpass rimelig at den oppnåelig for svært mange. Utrolig populære biler. Ofte rekker vi ikke å legge dem ut på nettet engang før de er solgt, forteller bruktbilsjefen.

 

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

 

Hektiske måneder

Det er særlig årene 2020 og 2021 som har vært ekstra hektisk for bruktbilsjef Stig Strømstad. Det er naturligvis koronapandemien som er hovedårsaken.

-Vi så det med en gang restriksjonene slo inn i mars, april i fjor. Plutselig skulle alle ha strøkne bruktbiler. Og den tendensen har holdt seg helt frem til nå, sier Stig Strømstad, som forteller at bilsenteret har hatt et jevnt og godt bruktbilsalg helt siden oppstarten.

-Både Mercedes-Benz og Peugeot er svært populære merker også på bruktbilmarkedet. Med 21 års erfaring i bransjen vet vi hva markedet etterspør og hvordan vi skal få tak i det bruktbilkjøperne i Kongsvingerregionen vil ha.

 

Peugeot 2008
Lekker bruktbil til salgs – Peugeot 2008

Folkefavoritten Peugeot 2008

Peugeot 2008 ble en umiddelbar folkefavoritt da den kom hit til landet i 2013.

-Vår erfaring med Peugeot 2008 er meget god. Det er en driftssikker og lettkjørt bil med en veldig fin automatgirkasse, du sitter høyt og har god oversikt i trafikken. Bilen har et behagelig innsteg, der du setter deg inn i bilen i stedet for ned i bilen, og den moderne berøringsskjermen er veldig brukervennlig både for radio, telefoni og streaming av din favorittmusikk, sier bruktbilsjefen, og viser frem en flott 2018-modell i fargen grå platinum og med svært lav kilometerstand.

– Dette er rett og slett en flott bil, i en lekker farge, og i utstyrsnivået Allure, som er det nest høyeste på denne bilen. I tillegg har den panorama glasstak, ekstra mørktonede ruter og ikke minst ryggekamera, som gjør parkeringen til en lek.

 

Peugeot 3008
Lekker bruktbil til salgs – Peugeot 3008

Peugeot 3008 er en ypperlig familiebil

Peugeot 3008 ble lansert som SUV i 2016, og kåret til Årets Bil i Europa året etter. «Denne bilen treffer blink!», skrev VG, som mente at dette er «den beste av produsentenes familiebiler som treffer mest blink i norske bilkjøperes favorittsegment for tiden: SUV-klassen».

-Peugeot 3008 er en ypperlig familiebil. Er du på utkikk etter en bil med fantastiske kjøreegenskaper og kjempegod komfort, ja da er dette virkelig bilen for deg. Den er så populær her i området, at vi jobber alt vi kan for å få tak i nok bruktbiler, sier Stig Strømstad, som nå har en sjeldent velutstyrt 2017-modell i butikken.

– Peugeot 3008 er en SUV som har et veldig enkelt innsteg hvor du setter deg mer eller mindre rett inn i bilen. Oversikten blir derfor meget bra, og med de fantastiske full-LED lysene vil du kjenne på trygghet med tanke på sikkerhet. Bilen har en dieselmotor på 120 hestekrefter, og i kombinasjon med den fantastiske automatkassen vil du oppleve et meget lavt forbruk, kjørekomfort i høy klasse og god fremkommelighet. Bilen har både panorama soltak, hengerfeste og en mengde annet utstyr som gjør hverdagen både enkel og behagelig.