bildet viser Stig Strømstad

Bruktbilsjefens fossile favoritter

Elektriske biler er på full fart inn på bruktmarkedet, men Stig Strømstad hos Kongsvinger Bilsenter AS kan fortelle at det fremdeles er stor etterspørsel etter strøkne bruktbiler med fossil drivlinje. Og som vanlig har bruktbilsjefen flere favoritter å vise fram.

 

-Vi har nå både en Mercedes EQC, en Peugeot 208 og en 2008 av samme merke i butikken, og flere elektriske biler er på vei inn, forteller bruktbilsjef Strømstad.

 

Strøken demobil

-Er du på utkikk etter en bil som både har design, kjøreglede, komfort og drivstofføkonomi i verdensklasse, ja, da er dette bilen for deg, sier bruktbilsjef Strømstad, og viser fram en av bilsenterets egne demobiler.

Mercedes C-klasse 300de imponerer på mange vis. Design, kjøreegenskaper og plug-in hybrid med dieselmotor. Denne kombinasjonen gjør utvilsomt at du vil elske bilen, som ikke har gått mer enn 6.000 kilometer. De er krydret med flotte detaljer og massevis av utstyr. AMG-pakke gjør at ser meget sportslig ut. Dette kombinert med den lekre fargen Selenite grey metallic gjør bilen til et blikkfang.

 

Enestående stjernebiler

Stig Strømstad har ytterligere en C-klasse i butikken. En 2018-modell C200 4MATIC, med samme farge som demobilen 94.400 kilometer på telleren, og massevis av utstyr, som bruktbilsjefen mener rett og slett er et kupp.

Det samme mener han om de to utgavene av Mercedes-Benz GLC som står i butikken. En av dem er utstyrt med dieselmotor, den andre med bensin. Begge er 2017-modeller, godt vedlikeholdte, og rålekre, ifølge bruktbilsjef Strømstad.

– Er du på utkikk etter en bil med høy komfort, enestående fremkommelighet og design som virkelig får deg til å dra på smilebåndet, ja, da er dette en bil som må oppleves. Dette er perfekte vinterbiler. Med det enestående firehjulstrekksystemet til Mercedes-Benz vil selv de mest utfordrende kjøreforholdene gå som en drøm. Samtidig får du kjøreglede og komfort du skal lete lenge etter.

 

Flotte løvebiler

Bruktbilsjefen har også et par løvebiler i butikken som han mener har skyhøy løp-og-kjøp-faktor. En av dem er en hvit, 2018-modell Peugeot 5008 Allure 1,6 BlueHDi 120hk med tett oppunder 84.000 på kilometertelleren og massevis av utstyr.

– Her får du kongeplassen til både sjåfør og de som skal sitte på. Syv seter og med skiboks på taket. Da skal ikke plassen til ekstra bagasje være et tema en gang!

– Vi har også fått inn en lekker Peugeot 3008 130hk Allure, som ble registrert første gang i november 2018 og med kilometerstand på 86.000. Dette er en bil som bærer preg av godt vedlikehold og har utstyret som vil gi deg fantastisk komfort og en herlig kjøreopplevelse. Bensinmotoren på 130 hester, kombinert med en fantastisk automatkasse, vil på alle mulige vis frakte deg behagelig enten det er til hytta eller til nærbutikken.