bildet viser kunde med bil

Bruktbilsalget fortsatt ganske stabilt

Våren er her – solen titter frem og folk bruker normalt sett å krype ut av vinterdvalen. Vinterdvalen er i år erstattet med karantenetid og sosial avstand. Det er i det hele tatt veldig mye som ikke er slik vi er vant med nå. På Kongsvinger Bilsenter er det likevel en ting vi kjenner igjen fra tidligere år: Da snøen forsvinner og klokka stilles mot sommertid øker også interessen for brukte biler.

 

Stig Strømstad fokuserer på muligheter fremfor utfordringer, og bruktbilsjefen til Kongsvinger Bilsenter frister med et variert og godt utvalg av pent brukte biler.

 

Brukt Peugeot 3008
En av flere Peugeot 3008 som er inne nå. Denne er en 2018-modell, 17.300km – pris kr 329 000,-

Flere Peugeot 3008

Han har egentlig ikke tid til å snakke med oss. En blå, rålekker Peugeot 3008 er ute til prøvekjøring og er ventet tilbake når som helst.

– Akkurat nå har vi faktisk flere av denne flotte, franske SUVen. Peugeot 3008 har god plass til hele familien og alt du kan finne på å ta med deg av utstyr i hverdagen. Bilen ble kåret til Årets Bil i Europa i 2017, og dommerpanelet roste bilen for stil, yteevne og ikke minst interiøret. Du får glimrende oversikt i en Peugeot 3008. Du sitter høyt i komfortable seter og har god sikt over veien i alle retninger. Denne nydelige hvite utgaven her er den flotte demobilen vår, som bare har gått 10.000 kilometer. Det er en 2019-modell, GT-line. Dette er toppmodellen, som er meget godt utstyrt Den har blant annet panorama soltak, elektrisk bakluke med fotsensor, adaptiv cruisekontroll, ryggekamera med 108 grader visning, NAC navigasjon 3D og elektrisk førersete med minne. Den andre hvite 3008 er en 2018-modell som også er meget godt utstyrt. Begge bilene har en sprek bensinmotor, og er en fryd å kjøre, mener bruktbilsjefen.

 

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.

 

Brukt Peugeot 208
Peugeot 208, 2016-modell, 48.600km – pris kr 139.000,-

Orange power Peugeot 208

En annen Peugeot som Stig Strømstad har et spesielt godt øye til, er en snerten 2016 modell 208 Allure 1,2 i det han mener er «den utrolig flotte fargen Orange Power».

– Denne bilen er et røverkjøp. Den har bare gått 48.600 kilometer, og har fremdeles igjen 17 måneder på nybilgarantien. Peugeot 208 har fått masse skryt i pressen for god design, fantastiske kjøreegenskaper, masse komfort og sikkerhet i toppklasse. Etterkommeren ble som kjent nylig kåret til Årets Bil i Europa. Bilen vi nå har for salg er utstyrt med automatgear og en sterk bensinmotor på 110 hestekrefter. Jeg synes den er kjempelekker. Det er lenge siden Peugeot laget en kjedelig bil.

 

Brukt Mercedes-Benz GLC
Rosinen i pølsa? Mercedes-Benz GLC, 2019-modell, 19.000km – pris kr 679.000,-

Flere flotte Mercedes-Benz

Stig Strømstad har også flere flotte Mercedes-Benz å vise frem. Blant annet har han nylig fått inn meget lekker og eksklusiv utgave av Mercedes-Benz GLC hybrid.

– Dette er en strøken hybrid med firehjulstrekk. Bilen er rålekker, med Exclusive design både utvendig og innvendig. I tillegg har den hengerfeste, LED Intelligent Light, parkeringspakke, smartphone-pakke, elektrisk bakluke og en mengde annet ekstrautstyr. Den har såvidt passert 30.000 kilometer, og har fremdeles igjen 37 måneder av nybilgarantien.

– Jeg synes likevel at selve rosinen i pølsa kanskje er denne 2019-modellen Mercedes-Benz GLC 250 diesel. Den er fullspekket med utstyr og AMG sportspakke både utvendig og innvendig. Bilen har den flotte Brilliant Blue metallic fargen og sorte detaljer fra nattpakken med sort optikk. 9G-Tronic automatgir sammen med en sterk 204 hestekrefter dieselmotor sørger for komfort og sportslighet.

Mercedes GLC 4Matic kombinerer topp fremkommelighet og kjøreegenskaper på alle slags vei og føreforhold takket være forhøyet bakkeklaring og Mercedes unike 4matic system.

 

Endte med salg

Prøveturen gikk som Stig Strømstad forventet. Kunden var begeistret, og det endte med salg.

– Uten håndtrykk, gliser bruktbilsjefen.

Om han har sin egen favoritt blant de gjenværende flotte bruktbilene?

– Det er alle sammen, det. Alle bilene her er det beste kjøpet.

 

Stig Strømstad

Kontakt bruktbil-ansvarlig, Stig, på telefon 924 36 185 eller e-post stig@https://kongsvingerbs.no/ for mer informasjon!