Stig Strømstad

Bruktbiler som aldri før

Stig Strømstad selger bruktbiler som aldri før. Pent brukte Peugeot og Mercedes-Benz rullet jevnlig ut av lokalene til Kongsvinger Bilsenter i 2018, og i år blir det enda flere. Salgssjefen finkjemmer hele landet for å finne de beste tilbudene til sine kunder.

 

– Det er først og fremst relevante premiumbiler vi er på jakt etter. Det vil si 2015-modeller eller nyere, som har historikken i orden, som er uten synlige og usynlige skavanker, og som ikke har alt for mange kilometer i bagasjen. Dessuten må bruktbilen ha det rette utstyret,  forteller salgssjef Strømstad.

 

Populære premiumbiler

Utenfor på oppstillingsplassen til Kongsvinger Bilsenter står de på rekke og rad i vintersola. En 2015-modell Mercedes-Benz GLK, en stilig hvit C-klasse 2015-modell med 52.000 tilbakelagte kilometre og flere andre. Til og med to nyere E-klasser har Stig til salgs for øyeblikket.

– Jeg skulle gjerne hatt flere. Mellom 30 og 35 er ideelt. Men det viser hvor populært det er med bruktbiler for tiden, sier Stig Strømstad.

 

Sjekk hvilke bruktbiler vi har inne nå – Klikk her!

 

Vet hva folk vil ha

Rundt halvparten av bruktbilene til Stig Strømstad er innbyttebiler. Resten har han skaffet via auksjoner eller andre kanaler. Med 21 års erfaring i bransjen vet han hva markedet etterspør og hvordan han skal få tak i det bruktbilkjøpere i Kongsvingerregionen vil ha. Dessuten har det sine fordeler å være en del av Bertel O. Steen-systemet.

– Vi har for eksempel kjøpt masse biler i Stavanger-området i det siste. Det virker som alle i oljehovedstaden har skaffet seg el-bil, og da blir det jo mange godbiter til oss, sier salgssjefen, og medgir at det blir adskillig timer på internettet i løpet av arbeidsdagen.

– I fjor kjøpte vi hver eneste nyere Peugeot 2008 som ble lagt ut for privat salg. I hele landet.

 

Få lokale nyheter til din e-post. Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å klikke her.

 

Skaffer det meste

Stig Strømstad skjønner godt at nyere bruktbiler er populære.

– På en nyere brukt bil er det første tapet allerede tatt. Hvis ikke fabrikkny bil står øverst på ønskelisten, finnes det mange gode kjøp å gjøre på tilnærmet nye biler. Du kan med andre ord spare en god del tusen kroner på å velge nyere brukt. I tillegg har jo disse nesten nye bilene gått såpass få kilometer, at det både er mange kilometer og mange år igjen av nybilgarantien. Når du i tillegg kjøper bilen hos en autorisert merkeforhandler som oss, kan du være sikker på at du gjør et både trygt og godt bruktbilkjøp, sier Strømstad, og forteller at han fra tid til annen får bestilling på en bestemt type bruktbil.

– Stort sett kan vi skaffe det meste av de merkene vi selv forhandler temmelig raskt. På et par, tre dager skulle det meste være gjort.

Ta kontakt med Stig Strømstad for mer informasjon eller en uforpliktende prøvekjøring av våre bruktbiler. Tlf 92436185 eller på e-post stig@https://kongsvingerbs.no/.