Uno Arnesen, Lars Erik og Stig

Bruktbiler med Kongsvingerkort på kjøpet

Kjøper du bruktbil hos Kongsvinger Bilsenter AS i sommer, får du med et Kongsvingerkort til en verdi av 5.000 kroner på kjøpet. Det setter Byen Vår-sjef Uno Arnesen stor pris på.

– Det er flott at en bilforhandler tar et slikt initiativ. Med dette bidrar Kongsvinger Bilsenter til å konkretisere støtten til det lokale næringslivet. I disse pandemitider er det viktigere enn noen gang at vi handler lokalt, sier Uno Arnesen.

 

Vinn vinn for alle parter

Det er Byen Vår som står bak Kongsvingerkortet, som ble lansert i 2013, og som kan brukes så å si over alt i Kongsvinger by og i butikker over hele kommunen.

– Kortet har blitt en viktig faktor for den lokale handelen, mener Arnesen.

Det er daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS helt enig i.

– Det føltes veldig riktig å lage en kampanje med lokal forankring nå i disse dager. Vi tror at dette kan være positivt for alle parter. Vi er jo også opptatt av å holde våre egne hjul godt i gang, og tenker at det er en god ting å gi noe tilbake til de som velger å bruke sin lokale bilforhandler. Det er vinn vinn for alle, sier Fremming.

 

Les mer om sommerkampanjen ved å klikke her.

 

Bruktbiler
Noen av våre bruktbiler til salgs for øyeblikket. Velkommen innom!

Bruktbiler for de aller fleste

Bruktbilsjef Stig Strømstad har som vanlig massevis av nyere og flotte bruktbiler å vise frem, og kan fortelle om et stort trykk i bruktbilmarkedet.

– Akkurat nå har vi et veldig bra utvalg av både Mercedes-Benz og Peugeot, og vi venter å få inn enda flere. Det er snakk om litt av hvert, og noe for de aller fleste. Og hvis vi ikke har akkurat den bruktbilen inne som du er på jakt etter, så kan vi helt sikkert skaffe den, sier bruktbilsjefen, som har stor sans for årets sommerkampanje.

– Vi støtter Kongsvinger og Kongsvinger støtter oss. Det kan vel ikke bli bedre enn det.

 

Se alle våre bruktbiler ved å klikke her.