Zinajda med sin ML

Bli kjent med Zinajda

Du kjenner henne sikkert som den blide og hyggelige dama i resepsjonen til Kongsvinger Bilsenter. Mindre kjent er det at salgssekretær Zinajda Mahmuljin er ihuga Mercedes-fantast. Du visste kanskje heller ikke at hun til daglig kjører rundt i en stor, svart ML.

 

– Dette er verdens beste bil. Den er stor og sikker, og fantastisk på vinterføre. Det har aldri vært noe annet enn Mercedes på meg, og det kommer det neppe til å bli heller, smiler salgssekretæren.

 

Travel småbarnsmor

Zinajda Mahmuljin er kjent for å være en både blid, hyggelig og imøtekommende ung dame. Ifølge kolleger og kunder har hun alt som skal til for at gjestene skal føle seg velkomne. Er hun like strålende og hensynsfull i trafikken?

– Åja, jeg kjører veldig pent og fornuftig. Jeg har stort sett med barna når jeg er ute og kjører, og da sier det seg selv at man tar det rolig. Men det synes jeg alle skal gjøre Alle må ta hensyn i trafikken.

Selv om hun bor i gangavstand fra jobben, har Zinajda kjørt trofast frem og tilbake til Lerkeveien så å si hver eneste arbeidsdag i snart seks år. Som småbarnsmødre flest har hun nemlig travle tider både før og etter jobben. Barn skal hentes og bringes, ting skal handles, hverdagen skal organiseres.

 

En fantastisk gjeng

Zinajda Mahmuljin er godt kjent i lokalene der hun jobber. Hun har vært med Kongsvinger Bilsenter siden starten i 2014, og jobbet også et par år hos Glåmdal Bilsenter på slutten av 00-tallet. I mellomtiden jobbet hun på sykehuset i Kongsvinger, Zinajda er nemlig hjelpepleier av utdanning.

– Da Lars Erik Fremming og de nye eierne startet opp igjen her fikk jeg lyst til å komme tilbake, sier hun, og har ikke angret et sekund på det valget.

– Jeg trives veldig godt her. Det er en fantastisk gjeng, og et utrolig godt miljø.

Zinajda smiler når vi lurer på om ikke miljøet er temmelig mannsdominert.

– Jeg tenker ikke på det engang. Det er bare hyggelige folk her.

 

Lest denne? Historien om ML/GLE

 

Drømmebilen

Bilen til Zinajda er en 2013-modell Mercedes-Benz ML 250 cdi, med Webasto og alt mulig tenkelig ekstrautstyr. Hun har hatrt bilen et par år, og er slett ikke alene om å beskrive dette som selve drømmebilen. Mercedes-Benz M-klasse omtales nemlig gjerne som premium-SUV, og er verdens mest solgte i sin klasse.

– Stor? Nei, jeg synes den er akkurat passe. Den er lett å kjøre, og med firehjulstrekk er den veldig god på vinterføre. Den er helt grei i byen også. Aldri hatt noen problemer med å lukeparkere eller komme meg fram i trange bygater. Og når vi skal på hytta i Trysil, er den bare en drøm. Stor og romslig, lettkjørt og kommer fram over alt, sier ML-dama, og forteller at dette ikke er den første M-klassemodellen hun har hatt.

– Den forrige hadde jeg i ni år. Det var en 2001-modell som gikk på bensin. Jeg hadde aldri noe tull med den bilen.