Bli kjent med Tom Erik

Tom Erik Tangen (26)
Diagnosetekniker/Systemtekniker Mercedes-Benz
6 år i bilbransjen.

Tom Erik er en blid, positiv  og engasjert mann, som alltid gir det lille ekstra for at de rundt han skal være fornøyd. Da han ikke er på jobb bruker han gjerne tid på trening, snekring, fisking og ulike typer utearbeid. Sammen med samboer Camilla er han bosatt i Sverige.

Tom Erik er en mester i å finne elektriske feil, og som vi vet er det mer enn nok elektronikk på nye, moderne biler. Hele yrkeskarrieren har han jobbet med tyske premiumbiler. Han uttaler selv at han ser på hver dag som en mulighet til å lære noen nytt, og en av hans viktigste motivasjonsfaktorer er å gjøre kunden fornøyd.

Tross ung alder er Tom Erik en ledertype, som i tillegg til å være utrolig hjelpsom, også er god til å jobbe i team. Han skryter av samarbeidet med kundemottakere og garantiansvarlig, og mener helt klart at Kongsvinger Bilsenter har gode forutsetninger for å henge med i den voldsomme utviklingen bilbransjen opplever.

Bilbransjen utvikler seg raskt, og bilene er i ferd med å bli så avanserte at det noen ganger kan bli for mye nytt for kunden. Da er jeg, og resten av teamet på verkstedet alltid tilgjengelige for å hjelpe til uttaler Tom Erik med et smil.

 

Les om de andre gutta her.