Sverre Schjervheim

Bli kjent med Sverre Schjervheim

Sommeren 2017 presenterte vi våre mekanikere på siden vår. Les mer om dem her:

Tiden har nå kommet for å presenterte flere av våre fantastiske medarbeidere. I ukene fremover presenterer vi medarbeidere i ettermarked- og administrasjonsavdelingen. Førstemann ut er Sverre Schjervheim.

Sverre Schjervheim (44)

Servicesjef med 19 års erfaring fra bransjen

Sverre er vår servicesjef, og alltid en av de første ansiktene du ser da du kommer inn i våre lokaler. Opprinnelig er Sverre odøling, med røtter på Skarnes, men bor nå i Charlottenberg sammen med sin samboer og deres 2 barn.

Sverre er alltid tidlig på jobb, og sitter klar i kundemottaket da kundene kommer for å levere sine biler. Han trekker frem et godt arbeidsmiljø og samholdet i bedriften som en viktig faktor for han.

Har Peugeot som ansvarsområde

I hverdagen er det Peugeot som er hans ansvarsområde, og i tillegg til å serve kunder er han ansvarlig for legge opp arbeidsdagen til alle Peugeot-mekanikere og teknikere. Med hele 19 års erfaring fra bransjen, er en av hans største styrker å beholde roen, selv da det er litt hektisk rundt han. Hjelpsom og serviceinnstilt er to ord som beskriver Sverre godt.

Som servicesjef har han også det overordnede ansvaret for hele vår ettermarkedsavdeling.

Verdsetter kundekontakten

Sverre er en rolig og strukturert person, noe som er en forutsetning for å lykkes og trives i en slik hektisk jobb. Etter eget utsagn er det spesielt kundekontakten med alle våre hyggelige kunder han verdsetter høyest, i tillegg til at han trives med strukturert og hardt arbeid mot felles målsettinger.

Her kan du bli kjent med flere av våre ansatte.