bildet viser ansatte

Bli kjent med Edin Sijamhodzic

Edin Refika Sijamhodzic er født og oppvokst i den lille bosniske byen Otoka, ikke langt fra grensen til Kroatia. Faren er bilmekaniker, og unge Edin var heller aldri i tvil om hvilket yrke han skulle velge.

Sammen med kona Refika kom den unge bilmekanikeren til Norge for tre år siden. Han fikk først jobb i Hønefoss, men et verksted som gikk konkurs fire ganger i løpet av et år, ble for drøy kost for Edin. Da han søkte, og fikk tilbud om jobb på Kongsvinger Bilsenter, var han ikke i tvil. Det er nå halvannet år siden, og Edin er full av lovord om sin ferske arbeidsplass.

Det unge paret trives godt i Kongsvinger. Kona har fått jobb på Meny, og både Edin og Refika har gangavstand til jobben. De er i sin andre periode med arbeidsvisum, men paret har bestemt seg for å søke norsk statsborgerskap. Norge er deres nye hjemland.

Edin Sijamhodzic liker å fiske. Glomma er full av fisk som ikke finnes i hans gamle hjemland, og det er massevis av abbor. Særlig om høsten. Favorittstrekningen er det gamle brokaret til Hydro-stasjonen. Han går sjelden tomhendt hjem fra en fisketur.

Kjører: Mercedes-Benz C180 T. 2016-modell.

 

Bestill verkstedtime til din bil nå.