Bilsenterfrokost

Bilsenterfrokost med god mat og godt vertskap

Lars Erik Fremming og flere av medarbeiderne hans på Kongsvinger Bilsenter AS var uvanlig tidlig oppe den første torsdagen i november. De hadde nemlig invitert alle proff-kundene sine til en solid frokost og en hyggelig start på dagen.

 

-Vi liker å gjøre litt ekstra stas på kundene våre en gang iblant, og nå syntes vi det var altfor lenge siden sist. Dette er første gang vi inviterer til en slik frokost siden pandemien. Forrige gang var syvende mars 2020, bare noen få dager før hele landet stengte ned på grunn av koronaen. Nå synes vi det var på tide, smiler bilsentersjef Lars Erik Fremming.

 

Bo Tommy Nygård (t.v) fra Eidskog har kjøpt tre Mercedes-Benz Vito av Anders Wangen. De to hadde mye å snakke om under frokosten.
Bo Tommy Nygård (t.v) fra Eidskog har kjøpt tre Mercedes-Benz Vito av Anders Wangen. De to hadde mye å snakke om under frokosten.

Kanskje så mange som 70

Det var mange som tok turen til Kongsvinger Bilsenter AS denne nokså mørke og regntunge novembermorgenen, og den rikholdige frokostserveringen ble åpenbart satt pris på. God mat og godt vertskap mente alle vi snakket med.

Dørene ble åpnet allerede klokken halv syv, noe Lars Erik Fremming mente var i seneste laget.

-Mange av proffkundene våre er håndverkere, og de sover jo nesten ikke. Dette er jo lunsj for mange av dem, fleipet han.

Det var ingen som holdt telling med hvor mange som kom innom før frokosten ble ryddet vekk ved nitiden, men det var ikke så mange ledige plasser rundt bordet som var dekket på midt i butikklokalet.

-Vi er glade for at det var mange som kom innom, sier bilsentersjefen.

Anders Wangen

Kontakt nyttekjøretøy-ansvarlig, Anders, på telefon 62 82 32 00 for mer informasjon om hvilke løsningersom er best for din bedrift.