Kongsvinger Bilsenter støtter KIL Kvinner og Emma Lien Håpnes

-Bilsenteret støtter Emma og damene!

I år sponser Kongsvinger Bilsenter AS andredivisjonslaget til KIL Kvinner, og dere vil finne bilsenterlogoen på jentenes shortser da serien sparkes i gang den 14.april kl 16. I tillegg er bilsenteret personlig sponsor for lagkaptein Emma Lien Håpnes.

 

-Det er klart vi må være med og støtte Emma og damelaget. Kvinnefotballen har vært i medvind de siste årene, og fått mye positiv og velfortjent blest. Vi er Kongsvingerpatrioter, og liker å støtte når vi kan. Vi har vært, og er fortsatt, en del av sponsorene til KIL Toppfotballs herrelag, men også vi er blitt mer og mer bevisste på at de sponsormidlene vi disponerer må fordeles mellom kvinner og menn, sier Lars Erik Fremming, som selv gikk under navnet «Turbo» under glansdagene på midtbanen til KIL Toppfotball.

 

Betyr masse

Emma Lien Håpnes er datter av Fremming sin tidligere lagkamerat og venn gjennom mange år, Pål Håpnes. Bilsenteret var også personlig sponsor for det store talentet i 2017-sesongen.

-Emma er en svært dyktig fotballspiller, og kaptein for laget som gjorde det så bra i fjorårssesongen. Hun er lokal, og ble veldig fortjent valgt til årets spiller i fjor. Spillere som Emma, som bidrar med både kvalitet og ikke minst kontinuitet, er åpenbart svært viktig både utenfor og på banen, sier Lars Erik Fremming.

-Dette betyr masse for både meg og laget. En blir ikke akkurat millionær av å spille i andre divisjon i norsk kvinnefotball, og alle bidrag er veldig kjærkomne. Og selv om pengene er viktig, har det enda større betydning å vite at vi har støtte fra det lokale næringslivet og lokalsamfunnet ellers. Det gir ekstra kraft og motivasjon for både meg og lagvenninnene mine, sier lagkaptein Håpnes.

 

Spår hjemmeseier i serieåpningen

Bilsentersjefen gleder seg til årets sesong. Han var ofte å se på hjemmekampene til seriemesterne fra i fjor, og tror at laget vil bite godt fra seg også i år.

-Jeg har snakket med trenerne, og de tror at laget er blitt enda bedre enn i fjor, så det er bare å glede seg, sier Lars Erik Fremming, som spår champagnefotball og hjemmeseier i serieåpningen mot Mjølner den første fredagen etter påske.

Emma Lien Håpnes er mer tilbakeholden. Det er mange ukjente lag i årets sesong, og Narvik-laget Mjølner er et av dem.

-Jeg kan love at vi skal gjøre alt vi kan for et godt resultat, sier lagkapteinen.

 

Skaper større nærhet

Lars Erik Fremming følger jente- og kvinnefotballen i Kongsvinger tettere enn de fleste.

– Jeg er med rundt lagene til begge døtrene mine, og er også en del av styret i KIL Fotball. Det er fortsatt en lang vei å gå, men det er givende og utrolig morsomt å følge utviklingen til de talentfulle unge jentefotballspillerne i distriktet, sier bilsentersjef Fremming, som håper å få med seg flere av medarbeiderne sine til Gjemselund til sommeren.

-Dette samarbeidet skaper enda større nærhet for alle oss som jobber her. Og vi tror at Kongsvingerfolk setter pris på at vi hjelper hverandre lokalt.

Trenger du ny bil? Gjør som Emma og handle hos oss! Klikk her for våre bruktbiler.

Kongsvinger Bilsenter støtter KIL Kvinner og Emma Lien Håpnes
Bilsenterlogoen vises på shortsene til KIL Kvinner sesongen 2023.