bildet viser en bil

Bil og kjøpesenter hører sammen

Dagens bilkjøpere har forandret kjøpsvanene sine, og dette gir noen utfordringer for bilforhandlere. Nett og digitale plattformer er blitt en viktig faktor, i tillegg til butikk. Man har færre kunder innom nå enn for bare noen år siden. Derfor går bilbransjen nye veier, og ønsker å nå kundene der de er. 

 

Avtale med Kongssenteret

Daglig leder hos Kongsvinger Bilsenter AS, Lars Erik Fremming kan stolt fortelle at de har fått til en avtale med Kongssenteret om utstillingsplass. Dermed kan de vise biler i Kongsvingers travleste handlegate.
«Vi skal ha noen biler utstilt i glassgata, og håper det skaper interesse. På Kongssenteret er det stor trafikk og dermed får vi vist frem våre produkter til mange potensielle bilkjøpere», sier Lars Erik.

Økt trafikk i bilbutikken

«Vi skal i perioder være på plass med en selger på Kongssenteret, men skal man prøve bilen, må man i bilbutikken vår på Rasta», fortsetter Lars Erik. Han har tro på at dette stuntet vil også være positivt for trafikken hos Kongsvinger Bilsenter AS. «Vi gjør bilene kjent på Kongssenteret, og gir muligheter for prøving av bil og en god prat om produktet når de kommer til oss på Rasta», og Lars Erik ønsker alle hjertelig velkomne i bilbutikken.

Starter med hybrid

Den første uka de kommer til å være på Kongssenteret er i uke 12, og da er det hybridutvalget de fokuserer på. Dette vil da si Mercedes modeller med elektrifisert drivlinje. Både C-klasse, E-klasse, GLC og GLE er populære modeller med slike drivlinjer, og noen av disse modellene blir å finne på Kongssenteret denne uken. Dette kan nok også lokke de mer sofaglade mannfolkene ut på handletur.

Flere utstillinger i løpet av året

Kongsvinger Bilsenter AS skal være på Kongsvinger store kjøpesenter i flere perioder, og det blir varierte utstillinger. Både Mercedes og Peugeot blir å finne, og selvfølgelig skal også nyheter bli vist frem i kjøpesenteret. Den populære GLA kommer snart i ny drakt, og den vil man kunne oppleve på stand i Kongssenteret. Kanskje vil det også dukke opp noen virkelige godbiter.
«Vi drømmer om å kunne ha drømmebiler på stand i ferien, men vi får se hvor langt unna drømmen er virkeligheten», avslutter Lars Erik, og han kan love at uansett hva de stiller ut, skal du få lov å gå og dagdrømme rundt bilene fra Kongsvinger Bilsenter AS.