bildet viser kunde med bil

Bestselgerne blir enda bedre

Siden introduksjonen i 2017 har Peugeot 3008 vært en av de mest populære modellene til Kongsvinger Bilsenter AS, tett fulgt av storebror 5008. Nå har begge løvemodellene fått oppgraderinger og ansiktsløft som gjør at salgssjef Andreas Molden spår enda større interesse for de elegante, franske SUV`ene.

 

– Disse bilene var kjempestilige fra før, men nå har de blitt enda flottere. De er rett og slett griselekre. Se på disse detaljene! Dette er fransk eleganse på sitt beste, sier den gamle konkurransemannen og OL-vinneren, og viser frem et feiende flott eksemplar av Peugeot 3008 GT i «Black pack» utførelse.

 

Godt synlige ansiktsløftinger

For en gangs skyld er det snakk om godt synlige ansiktsløftinger som de to franske bestselgerne har vært gjennom. Bilene har fått en helt ny front, LED-lykter både foran og bak, «hoggtann» lyssignatur, to nye blåfarger og mulighet for utstyrsvarianten «Black pack». Denne modellen er bare tilgjengelig for utstyrsnivået GT, og som navnet sier er dette en svart pakke hvor en rekke detaljer er i blank eller matt svart. De er også skodd med 19-tommers Black Onyx-felger.

På innsiden har Peugeot satt inn en oppgradert Peugeot i-Cockpit, ny 10-tommers skjerm og flere nyheter knyttet til kjøreassistansesystemet. Nye 3008 får flere avanserte assistenter, som Night Vision som oppdager både mennesker og dyr opptil 250 meter foran bilen, adaptiv cruisekontroll med start og stopp som fungerer helt ned i stillestående, automatisk nødbrems mellom 5- og 140 km/t, og utvidet skiltgjenkjenning.

Andreas Molden
Salgssjef, Andreas Molden, legger ikke skul på sin begeistring for nye Peugeot 3008.

Kinderegg av en bil

Peugeot 3008 ble kåret til Arets bil i Europa omtrent før den var ute i butikkene i 2017. Dette var for øvrig første hang den høythengende prisen gikk til en SUV. Siden har den kompakte SUV`en blitt en solid salgssuksess her i regionen som i resten av verden. Ikke minst gjelder dette hybridversjonen, som ifølge Molden er det reneste kinderegget av en bil. Det vil si firehjulstrekk, lang elektrisk rekkevidde og motorisering som får Molden til å glise ekstra bredt.

– Dette er noe helt utenom det vanlige. Peugeot 3008 GT Hybrid4 har hele 59 kilometer elektrisk rekkevidde. Med en total effekt på 300 hestekrefter fra tre motorer, er du også sikret effektiv fremdrift, sier Molden, og forteller at batteriet lades opp på 1 time og 45 minutter med normalladeinntaket på 7,4 kW.

– Firehjulsdriften er alltid tilgjengelig, også i elektrisk modus. Denne bilen er en drøm å kjøre, og er som skapt for våre forhold, sier Andreas Molden, som gleder seg til å vise frem denne suksessbilen med nytt design og mer utstyr til kunder som vil ha en lekker og rask SUV.

 

Andreas Molden
Kontakt Peugeot-ansvarlig, Andreas, på telefon 468 48 643 eller e-post andreas@https://kongsvingerbs.no/, for prøvekjøring og mer informasjon!