Anders Wangen

Anders Wangen: Tilbake i ny jobb

Etter snaue fire år i fremmed tjeneste, er Anders Wangen endelig tilbake i sin nye, gamle jobb hos Kongsvinger Bilsenter. Skrivebordet har fått ny plassering, men ellers er alt ved det gamle for den entusiastiske salgssjefen.

 

– Jeg savnet kontakten med kundene, og ønsket meg mindre administrasjon og mer direkte kundekontakt.  Det er her jeg hører hjemme. Dessuten er det jo her vi har de beste bilene. Som slagordet sier, det beste eller ingenting, smiler den nye, gamle salgssjef Wangen.

 

Drømmer om Geländewagen

Det er så vidt gått to måneder siden Anders Wangen kom tilbake fra direktørjobben hos en konkurrerende virksomhet i Kongsvinger. Siden 1. mars har han allerede rukket å signere et antall nye salgskontrakter, hvorav flere splitter nye Mercedeser.

Det er nemlig stjernebiler han egentlig skal jobbe med, men inntil en ny Peugeot-mann er på plass, må han ta i et tak med løvebilene, også.

– Drømmebilen? En stor, diger Geländewagen. Uten tvil! Men kona er ikke helt enig, så vi får se.

 

Ny bil? Klikk her for mer informasjon.

 

Svalbard er fantastisk

Anders Wangen er av den reiseglade typen. Det er ikke lenge siden han og kona kom hjem fra sin tredje tur til Svalbard, og dit skal han tilbake. Det er helt sikkert!

– Lyset der oppe, det er helt spesielt, du får liksom ikke nok av det. Og sånn er det uansett årstid. Jeg har vært der både om sommeren, i mørketida, og nå om våren, det er helt fantastisk. Det er eksotisk på en annen måte. Og i Longyearbyen er det både god mat og en vinkjeller i verdensklasse. Eget bryggeri har de også.

– Men kanskje ikke så mange Mercedeser?

– Gjett om det er! For det første er det massevis av Vitoer, som blir brukt til persontransport. Og de har jo ikke det norske avgiftssystemet, så det er massevis av heftige biler der oppe. Nå så jeg for eksempel en Mercedes-Benz E63 AMG. Det teller!

 

Salget av ny Mercedes-Benz EQC er åpnet!

 

Kartleser og fotballtrener

Hytta i Trysil har fått det passende navnet Turbo, og Anders Wangen trives med både bortover- og nedoverski. Den store utfordringen i vinter har vært å holde sønnen Martin bak seg i løypa.

– Det er egentlig rått parti det der. Han er 11 år, og blir bare sprekere og sprekere mens jeg bare blir eldre, gliser den tross alt temmelig spreke salgssjefen, som også er trener for fotballaget til guttungen.

– Brane gutter 11. De har jeg trent i fem år. Helt siden gutta begynte å spille fotball.

Han trekker et øyeblikk på det når vi lurer på hans egen idrettskarriere.

– Jo, rally! Jeg er kartleser. Jeg skal faktisk ned til Kristiansand til helga og kjøre rally sørlandet. Selv om det ikke blir mer enn seks, syv helger i løpet av året, er det utrolig gøy å være med på.

 

Trives på farten

Anders Wangen og fru Camilla liker seg på farten. Nå gleder de seg til å åpne hytta på Hvaler og få båten på vann.

– Det er en bowrider, som det heter på norsk. Det er en slags krysning mellom skjærgårdsjeep og daycruiser, og passer glimrende til turer rundt på øyene og til Strømstad. Dessuten er den såpass høy at den tåler farvannet rundt Hvaler-øyene, der sjøen kan bli ganske røff når været står på.