Bildekolleksjon av nye bruktbiler

Finn din perfekte bruktbil i vinter

Hos oss finner du et godt utvalg av brukte biler som passer perfekt til vinteren. Vi har valgt ut flere solide modeller som gir både trygghet og komfort. Ta turen innom og finn din neste bil hos oss.

Peugeot 408

Vi har fått inn en veldig fin Peugeot 408!

Peugeot 408, som Peugeot beskriver den selv er det en bil med unikt design. Den moderne elegansen gjør at den skiller seg ut. Den høye bakkeklaringen og den lave taklinjen skaper et sportslig design med linjer som fremhever bilens aerodynamiske egenskaper og gjør den usedvanlig elegant.

Dette er rett og slett en vakker bil å se på. Bilen har et sportslig og elegant utseende, vakre linjer og en fargekombinasjon som vekker alle rundt den. Bilen er verken en tradisjonell stasjonsvogn eller sedan, men heller en stasjonsvogn med fastback-profil for å bruke fagbegrepene.

Innvendig er bilen i en klasse for seg. Interiøret er vakkert å se på, lett betjenelig, komfortable seter med god støtte og en kjøreglede få andre biler matcher. Det lille rattet kan være uvant de første minuttene, men blir fort en favoritt. Her ser man instrumentene over toppen på rattet, og ikke gjennom som i de fleste andre biler.

Summen av utvendig og innvendig design er noe av det lekreste i bilverden for tiden, skriver bil-avisen Motor.no.

Med et plug-in hybrid system med inntil 63km rekkevidde møter man det som for mange, blir den ideelle middelveien mellom drivstoff-bil og elbil. Her fåt du unnagjort de fleste daglige kjøreturer på ren strøm, noe som gir et veldig rimelig forbruk, samtidig som man har fleksibiliteten, rekkevidden og simpelheten en drivstofftank byr på.

Denne bilen bør sees og prøves!

Mercedes-Benz EQC

Vi har fått inn en flott Mercedes-Benz EQC 400 AMG Line!

Mercedes-Benz er et tyskt bilmerke kjent for kvalitet, komfort og driftsikkerhet. Når Mercedes for fullt skulle satse på elbiler måtte de treffe godt, og EQC ble resultatet. EQC fikk store forventinger, og sto til de grader. Bilen har god rekkevidde, god plass for både passasjerer og bagasje, og en tillatt tilhengervekt på inntil 1800kg.

Vårt eksemplar er i topputstyrsutgaven AMG, med AMG line både utvendig og innvendig. Dette gir bilen et sportslig og eksklusivt preg. Bilen er lakkert i en Graphit grey gråfarge som virkelig kler bilen godt!

Denne bilen er veldig godt utstyrt med blant annet Parkeringspakke, Speilpakke og Premium pakke plus. I tillegg har bilen oppkobling til telefon med Apple carplay og Android auto, noe som gjør at man får mye større tilgjengelighet enn tradisjonell bluetooth.

Peugeot 208

Vi har fått inn en lekker liten Peugeot E-208 som er klar for nye eventyr!

Er det noe Peugeot kan, så er det småbiler! Den franske bilprodusenten har i tiår laget nydelige småbiler, som byr på den perfekte kombinasjonen av design, praktikalitet og komfort. Velkjente ble dem med suksessen til 205, og tre generasjoner senere, er etterkommeren E-208 her!

E-208 er en snerten liten bil, som byr på god kjørekomfort. Det er en lettkjørt bil, med en veldig oversiktlig sittestilling.

Utvendig er bilen skjønn. Lekre linjer og et sporty design gjør dette til kanskje den fineste småbilen på veien. Denne bilen er i GT utstysutgaven som sammen med gråfargen Grå Artense gir bilen et sportslig og lekkert utseende.

Innvendig er bilen godt designet. Det lille rattet gjør manuvreringene i trange bygater til en lek, og bidrar til å gjøre denne bilen veldig lettkjørt. Bilen har parkeringssensorer både foran og bak, og den har ryggekamera med 180-graders visning. Dette sammen med den praktiske størrelsen på bilen gjør parkeringene til en lek.

Teknologisk er bilen avansert, den har adaptiv cruisekontroll som både holder farten, og holder deg en trygg avstand fra bilen foran. I tillegg har denne bilen noe som heter Active Safety Brake, som fungerer som en nødbrems om noe skulle skulle dukke opp i veien rett foran bilen

Bilen har også andre teknologiske hjelpemidler som full-LED-frontlys med automatiske fjernlys. Den har også automatiske vindusviskere, som selv skrur seg av og på om det regner eller ikke.

Velkommen innom oss eller kontakt en av våre selgere på telefon eller e-post.

Bilde av Stig Strømstad

Stig strømstad

Bilde av Gaute Nytrøen

Gaute Nytrøen

Bilde av Mona Sagen

MONA SAGEN

Daglig leder Lars Erik Fremming

LARS ERIK FREMMING