Team Kongsvinger Bilsenter

115 år med erfaring

Kongsvinger Bilsenter AS har erfarne folk som kan sitt fag. Denne gjengen her har tilsammen 115 år med erfaring, og det betyr trygghet. Å bygge erfaring starter tidlig, og Kongsvinger Bilsenter AS er stolte av sine unge medarbeidere. Derfor har de også en lærling eller to på plass til enhver tid.

«Den yngre generasjon er viktig for oss, og derfor ønsker vi å ha lærlinger på plass i bedriften. I september kommer en ny lærling som vi håper vi vil ha glede av i lang tid», forteller Mirzet Mahmuljin, Kundeansvarlig Mercedes hos Kongsvinger Bilsenter.

Sammen med ettermarkedssjef Sverre Schjervheim er Mahmuljin en del av teamet som utgjør selskapets brede erfaring.    

Portretter Konsvinger Bilsenter
Sverre
Portretter Konsvinger Bilsenter
Mirzet

 

 

 

 

 

 

 

 

Lang fartstid

Han startet selv som lærling i Glåmdal Bilsenter, den gang Mercedes og Peugeot forhandler, og tok fagbrev delelager. Etter å ha jobbet i 4-5 år på delelageret, valgte han å utdanne seg videre som bilmekaniker. Han har erfaring med Mercedes og Peugeot fra 1996 og er i dag medeier i bedriften.

Har dyktige folk

«I dag har vi litt lenger ventetid enn ønskelig på verkstedet vårt, og det er en utfordring. Med en ny lærling på plass fra høsten, håper vi å sikre oss for fremtiden, og slipper lengre ventetider enn det vi har i dag», fortsetter Mirzet, som også forsikrer at ventetidproblematikken tas på alvor.

«Vi selger mye biler om dagen, og da blir det litt ekstra jobb på verkstedet, og det er gledelig. Salget skal holdes oppe, og dermed vil det bli stort trykk på verkstedet, også i tiden fremover. Derfor har vi nå også ansatt en garantiansvarlig, noe som vil frigjøre tid på andre ansatte». Mirzit forteller videre at Kongsvinger Bilsenter har meget dyktig folk, som står på slik at kunden får utført sine servicer og reparasjoner så raskt som mulig.

Lite gjennomtrekk

Sverre Schjervheim er en annen som har lang fartstid hos Kongsvinger Bilsenter AS. Han startet som bilmekaniker for Glåmdal Bilsenter i 1999, og har hele tiden vært tro til merket. Det var en selvfølge å fortsette med Peugeot og Mercedes da Kongsvinger Bilsenter AS startet opp med disse merkene i 2014. I dag er Sverre medeier i bedriften, kundemottaker på Peugeot og ettermarkedssjef.

«Vi har lite gjennomtrekk, og det tror jeg er fordi vi er en gjeng som prater mye sammen. Vi involverer de ansatte og prioriterer trivsel», forteller Sverre.

En lærevillig gjeng

Bilbransjen er i rivende utvikling og man må stå på for å følge med. Hos Kongsvinger Bilsenter AS ønsker de å holde seg i forkant av det som skjer, og derfor er det mye etterutdanning og kursing av ansatte.

«Det er mer utfordrende enn noen gang og være i bilbransjen, og ting skjer fort. Vi ønsker å være i tet og derfor må vi være lærevillige. Vi har kurs på modelloppdateringer hele tiden, og elbil er også noe vi må være gode på. Hos oss får alle ansatte den kunnskapen de må ha for å gjøre en god jobb», avslutter Sverre og er glad han får være med i denne gjengen her.

I løpet av de nærmeste ukene ønsker vi at du skal bli litt bedre kjent med noen av våre ansatte. Følg oss på vår nettside og facebookside, så vil du bli litt bedre kjent med vår verkstedavdeling.