Bilde av Lars Erik og Stig hos Kongsvinger Bilsenter

10 årsjubileet skal feires med brask, bram og knalltilbud

Første mars 2024 var det 10 år siden Kongsvinger Bilsenter AS åpnet dørene for publikum. Dette skal feires med stor festivitas, kaker og knalltilbud på både brukte og nye biler hele måneden til ende.

 

-Vi liker å feire oss selv når vi har noe å juble for, og vi er glade i mennesker, så vi håper at så mange som mulig av de som har besøkt oss gjennom disse 10 årene kan ta en tur innom og slå av en bilprat i løpet av jubileumsmåneden. Det kan fort lønne seg, også, for den som er på jakt etter et nytt kjøretøy, smiler daglig leder Lars Erik Fremming hos Kongsvinger Bilsenter AS.

 

Vi har hatt noen fantastiske år

Kongsvinger Bilsenter AS er kjent for å feire når de har grunn til det, og det har det vært mange gjennom de første 10 årene. Selv om det har vært en del humper i veien den siste tiden, ser bilsentersjefen fortsatt lyst på fremtiden.

-Vi har hatt noen fantastiske år, så noen fartsdumper fra tid til annen tåler vi godt. Det har vært ganske mange oppturer i løpet av disse 10 årene, og vi gleder oss til jubileet. Vi drar i gang fredag første mars, og da blir det fest og moro og gode tilbud på både det ene og det andre gjennom hele måneden, smiler Lars Erik Fremming, som forteller om jubileumspriser på både nye og brukte biler, diverse artikler i butikken og rabatterte verkstedpriser.

-Og kaker og kaffe, selvsagt. Kanskje ikke hver dag gjennom hele måneden. Da må vi i så fall legge inn noen treningsøkter innimellom.

Dette kommer til å bli kjempebra

Mars blir altså en god måned for den bilinteresserte delen av Kongsvingers befolkning, og det er ikke bare feiringen Lars Erik Fremming gleder seg til. I løpet av denne måneden skal også produksjonen av den nye elektriske Peugeot´en settes i gang. 3008 er bilen som har fått stor oppmerksomhet den siste tiden, og som bilsentersjefen gleder seg til å få inn i butikken.

-Jeg tror dette kommer til å bli kjempebra. Jeg håper og tror at dette er bilen som kan gi Peugeot det løftet de fortjener, for disse bilene er rett og slett kjempeflotte, sier Lars Erik Fremming, og blir stille noen øyeblikk når vi lurer på hvilken bilmodell han har solgt mest av i løpet av disse 10 årene.

-Jeg er sannelig ikke sikker, men det skulle ikke forundre meg om det er Mercedes-Benz EQC. Den bilen var banebrytende da den kom, og den er så bra at den fortsatt klarer seg godt i konkurranse mot nyere biler, selv om den ikke lenger er i produksjon.

 

Den så vi ikke komme

Det er ikke bare Mercedes-Benz EQC som har kommet og gått i løpet av de 10 årene Kongsvinger Bilsenter AS har eksistert. Å snakke om store forandringer i løpet av dette tiåret, er et kraftig understatement, ifølge bilsentersjefen.

-29. februar var siste salgsdag for både diesel- og bensinutgavene av GLC og GLE fra Mercedes-Benz. Den så vi ikke komme for 10 år siden!