Nye Peugeot 3008 SUV

Bli kjent med den nye PEUGEOT 3008 SUV, med en unik stil som utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av en SUV. Den kraftfulle designen gir bilen et dynamisk og elegant uttrykk. PEUGEOT i-Cockpit® er oppdatert med mye nyskapende teknologi som gir bedre komfort og sikkerhet om bord. Og enten du velger ladbar hybrid, bensin eller diesel, sørger de effektive motorene for smidige og behagelige kjøreegenskaper.

 

Andreas Molden
Kontakt Peugeot-ansvarlig, Andreas, på telefon 468 48 643 eller e-post andreas@kongsvingerbs.no, for mer informasjon og prøvekjøring!

Ønsker du å lese mer om PEUGEOT 3008 finner du dette ved å klikke her (ekstern lenke til Peugeot sine egne sider).

 

Nye Peugeot 3008
PEUGEOT 3008 SUVs utvendige design gjenspeiler bilens kraftfulle og smidige egenskaper. Det helt nye frontpartiet gir bilen særpreg. Designmessig innleder denne toppmodellen en ny og spennende epoke.

 

Nye Peugeot 3008 - Interiør
Peugeot Connect gir tilgang til en rekke nettbaserte funksjoner fra TomTom. Du kan dermed få sanntidsinformasjon om trafikkforhold og parkeringsmuligheter, drivstoffpriser og vær, bare for å nevne noe.

 

Nye Peugeot 3008 - interiør
Den nye PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny og oppdatert versjon av PEUGEOTS avanserte og ergonomiske førerplass i-Cockpit®. Førerplassen gir en enkel og intuitiv kjøreopplevelse med komfort og trafikksikkerhet i høysetet.

 

Nye Peugeot 3008
Uansett hvilken motorvariant du velger til din nye PEUGEOT 3008 SUV, får du egenskapene du forventer deg når du kjører en Peugeot: mye plass til passasjerer og bagasje og – ikke minst – stor kjøreglede.