Mercedes-Benz EQC

God rekkevidde, omfattende infrastruktur for lading og høyt sikkerhetsnivå. Dette til en hyggelig pris med rekkevidde på 417km. Bli bedre kjent med nye Mercedes-Benz EQC.

 

Design

Nye Mercedes-Benz EQC har sin egen unike estetikk. Et symbol på progressiv luksus. Den rene, rolige og minimalistiske linjeføringen gjør det klart: Dette er elbilenes Mercedes.

EQC er facinerende tvers igjennom. Elektromotoren er nærmest lydløs og gjør det nye, progressive interiøret i EQC til en enda større nytelse. Mange dekorelementer, tekstiler og farger er utviklet spesielt for EQC og understreker særpreget ved bilen.

Lademuligheter

Lad EQC der du er!

Den beste ladeinfrastrukturen er den som er best tilpasset individuelle behov. Derfor tilbyr Mercedes-Benz maksimal fleksibilitet. Fort og greit med wallbox hjemme? På offentlige ladestasjoner langs veien? Via en vanlig stikkontakt kontrollert av elektriker? Velg den mest komfortable måten å lade på.

Den standardmonterte ladekabelen gir en ladekapasitet på inntil 7,4 kW.

 

Pris

Nye Mercedes-Benz EQC er klar for bestilling og prises fra 616.900,- kr. inkl. levering.

Da får du rekkevidde på 417 km, hengerfeste og god plass!

 

Sikkerhet

Kjøreassistansesystemer av nyeste generasjon kan advare om en situasjon, støtte føreren og reagere automatisk. For eksempel for å holde riktig avstand, fart eller fil. Slik blir det merkbart lettere å kjøre.

Utvalgte høydepunkter:

  • Kjøreassistentpakke
  • Parkeringspakke med 360°-kamera
  • MULTIBEAM LED

 

 

Kjøreytelse

Nye Mercedes-Benz EQC er en rent elektrisk SUV med mye plass og komfort. Helt til du trår til. Da blir den en sportsbil. Hele dreiemomentet står til disposisjon fra start, og EQC skyter fart umiddelbart. Dette skiller ren elektrisk drift fra alle tradisjonelle bensin- og dieselmotorer. Resultatet er en helt ny og fascinerende kjøredynamikk.

 

Komfort

I EQC føles alt nytt og fascinerende annerledes. Selv komforten. Bare stillheten virker utrolig oppkvikkende. Opplev dessuten intelligente programmer som aktivt får føreren til å slappe av, audiofil lydkvalitet og MBUX augmented reality («utvidet virkelighet») for navigasjon.

Multikontursetepakken tilpasser setene ved å tilføre mer eller mindre luft i sidevangene. Ved å gjøre seteryggene trange, gir de bedre sidestøtte for sportslige kjøremanøvre. Oppblåsbare kamre gir dessuten en massasjeeffekt i området for korsryggen. Ryggen din får litt velfortjent oppmerksomhet.

 

MBUX multimediesystem

Få del i en helt ny betjenings- og displayopplevelse med naturlig, intuitiv stemmestyring, lærende funksjoner og berøringsømfintlige touch-overflater. Eksklusivt innrammet av en ekstremt høyoppløst widescreen-førerplass.

 

 

 

Her finner du linker til diverse tester gjort av norske journalister

 

Nå gjenstår kun en ting – du må gjøre deg opp en mening selv! Så kom innom oss, ring oss på 62 82 32 00, eller kontakt oss på e-post nå.