Tommy Græsberg

Bli kjent med Tommy Græsberg

For «ganske mange år siden» gikk Tommy Græsberg læretiden hos det som den gang het Glåmdal Bilsenter. Da han i høst kom tilbake til verkstedet der det hele startet, var det som han «hadde vært på en lang ferie».

Den trivelige, fortsatt ganske unge mekanikeren brukte ganske lang tid på å finne ut at det var biler han ville jobbe med. Han var innom både allmenfag, elektro og data før yrkeskarrieren kom på skinner. Nå trives han «som plommen i egget» på sin gamle, nye arbeidsplass, selv om det er mye nytt å sette seg inn i for en som har «mistet en generasjon Mercedes-Benz».

Tommy Græsberg vokste opp i nærheten av Gardvik i Nord-Odal, men som etternavnet røper, har han ferske røtter «i siste småbruket på linja på en topp i Græsberget på Finnskogen». Det var far hans som flytta. Det ble for tungvint og strevsomt. Nå har Tommy og søstera overtatt småbruket fra 1700-tallet, og han drar dit så fort vær, tid og føreforhold tillater det.

36-åringen har rett og slett ikke hatt tid til å skaffe seg verken dame eller barn. Hittil. For nå har Tommy blitt reservefar til to unge jenter på to og fire år. Han har nemlig truffet en ung alenemor, som attpåtil er sambygding, og som han sier: «En må jo bli voksen en gang.»

Kjører: Mercedes-Benz 280, 2007-modell. Gått 260.000 kilometer. «Det er ingenting. Disse bilene går så langt du vil, bare du tar vare på dem.»

 

Bestill verkstedtime til din bil nå.