Hils på vår nye medarbeider – Audun Nymoen

Audun Nymoen (42) startet som selger hos Kongsvinger Bilsenter 2. mai. – Vi er glad for endelig å ha Audun på plass. Han kommer til å styrke vår salgsstab vesentlig når han skal inn å være en del av vårt nybilteam. – Jeg håper at han vil selge noen brukte biler også, selv om nybil blir primæroppgaven.

For oss er Audun riktig mann til å videreføre og styrke den gode utviklingen vi har, sier daglig leder Lars Erik Fremming.  Han har lang og god salgserfaring fra flere ulike bransjer, blant annet fra dagligvare- og motebransjen. De siste tre årene har han jobbet hos Match på Kongssenteret.

Gleder meg til å komme i gang med bilsalg

– Jeg har alltid likt å selge og har så å si aldri holdt på med noe annet, sier Audun. Dessuten har jeg stor interesse for bil og gleder meg til å komme i gang med å selge – ikke bare kjøre. Det blir både interessant og spennende å gå fra å selge forbrukervarer til kapitalvarer.

Det er ikke alle som er så heldig å få jobbe i den byen man bor i, derfor føler jeg meg privilegert. Det som tiltrakk meg ved selgerjobben her, var det fine samspillet mellom avdelingene og de ansatte. Det var noe av det første jeg merket meg. Slik ligger i lufta når man kommer inn et sted. Det virker som om det er et særdeles godt og åpent arbeidsmiljø!

Kickstart på Mercedes-lansering

På ettervinteren var jeg så heldig at jeg fikk verdens beste kickstart på bilselgerjobben – før jeg formelt begynte. Da jeg fikk spørsmål om jeg hadde mulighet og lyst til å bli med ned til Ibiza der Mercedes hadde verdenslansering av sin nye A-klasse modell, måtte jeg få til det. Jeg fikk ta ut ferie hos min tidligere arbeidsgiver og ble med. Fantastisk lærerikt og morsomt å få komme så tett på Mercedes-organisasjonen. Her fikk jeg møte Mercedes-entusiaster fra hele verden og mulighet til å bli ekstra godt kjent med den nye A-klasse-modellen fra Mercedes.

– Nå ser jeg frem til å lære mest mulig om alle modellene, både fra Mercedes og Peugeot. Med stor interesse for bil ser jeg fram til å møte nye kunder, ta vare på eksisterende kunder og diskutere og finne den bilen som best vil dekke kundens behov. Service og gjensidig tillitt er alfa omega i bilbransjen.

Audun er en blid, imøtekommende, sosial og erfaren selger som er nysgjerrig på nye utfordringer. Det er egenskaper vi liker, og som er helt avgjørende for å lykkes i bilbransjen, sier Fremming.

Vi som jobber her kjenner Audun litt fra før, og vi tror han vil passe veldig godt inn i denne allerede godt sammensveisede gjengen.

Engelsk fotball, pappatrener og hageansvarlig

Fotball har alltid stått høyt på fritidsaktivitetslisten til Audun. Etter å ha spilt både på Skarnes, Sander og Kongsvinger har han nå lagt fotballskoene på hylla. Lidenskapen for fotball er imidlertid like stor og det er spesielt den engelske fotballen og breddefotballen i Kongsvinger han brenner for.

– Laget jeg følger ekstra godt med på i England er Tottenham. Det har vært laget mitt siden jeg var smågutt og det er blitt noen turer over dit for å se de «live».

Audun og kona Trine har to barn på 10 og 14 år, som begge er ivrige fotballspillere. Mye av fritid går derfor med til å følge opp idrettsaktiviteter med barna. Han er som så mange andre en av de viktige ildsjelene i Kongsvinger Fotball ved å være pappatrener for KIL Blå 08. Med rundt 40 ivrige spillere i 08-klassen stiller vi i år med 5 lag. Det er både meningsfylt og gøy å få være med på trenersiden når barna er så ivrige og interesserte.

Jeg liker også veldig godt å drive ute i hagen. Der er jeg når jeg trenger avkobling og ro. Det er balsam for både kropp og sjel å rusle rundt å gjøre det pent med både planter, busker, trær og plen, avslutter Audun.